Σοφία Μαριόλα: Η σχέση μας με τον Στράτο Τζώρτζογλου δοκιμάστηκε την περίοδο της κατάθλιψής του

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Σοφία Μαριόλα κατά την διάρκεια εξόδου της. Η σύζυγος του Στράτου Τζώρτζογλου μίλησε και για την περίοδο που ο γνωστός ηθοποιός πέρασε κατάθλιψη.

Σχετικά με τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, είπε ότι: «Ο σύζυγός μου, Στράτος Τζώρτζογλου, μίλησε για τις φήμες του χωρισμού μας. Όλα είναι καλά».

Αναφερόμενη στην περίοδο της κατάθλιψης του Στράτου Τζώρτζογλου, η Σοφία Μαριόλα εξήγησε πως: «Η περίοδος της κατάθλιψής του ήταν σίγουρα μια δύσκολη περίοδος, δοκιμάστηκε η σχέση μας και αυτό είτε σε χωρίζει, είτε σε κάνει πιο δυνατό. Εμείς δόξα τω Θεώ το ξεπεράσαμε».

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ο επιτυχημένος ηθοποιός είχε εξομολογηθεί: «Η σύζυγός μου πέρασε μεγάλο λούκι με την κατάθλιψή μου. Στεναχωρήθηκε πολύ, δεν μπορούσε να βλέπει τον άνθρωπο που είχε παντρευτεί και ήταν λαμπερός, υπέροχος, μέσα στις διακοπές και στην τρέλα, ξαφνικά να έχει γίνει άλλος. Της χρωστάω μεγάλη ευγνωμοσύνη για τα δύο χρόνια που μου στάθηκε!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ