Σοφία Μαργιόλα: Ο Στράτος Τζώρτζογλου είναι πάθος

Της Πολυξένης Καραμίχα,

Η δασκάλα μουσικής με τα χρυσά μαλλιά ζει το απόλυτο παραμύθι με τον πρίγκιπά της. Η Σοφία Μαργιόλα απολαμβάνει την ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της, Στράτου Τζώρτζογλου, ο οποίος αποφάσισε φέτος να γίνει τηλεοπτικός αγρότης συμμετέχοντας στη «Φάρμα» του ΑΝΤ1. «Δεν χάνω πλάνο από τη “Φάρμα”! Χαίρομαι πολύ που τον βλέπω. Χαίρομαι που δεν έχει αλλάξει, δεν έχει προσαρμοστεί σε καταστάσεις. Είναι δίκαιος, είναι όπως και στη ζωή», λέει στη Realnews η Σοφία, καμαρώνοντας τον αγαπημένο της, και εξηγεί: «Δεν έχει μπει με ανταγωνισμό στη “Φάρμα”. Μία ημέρα πριν μπει, μου είπε ότι όλα τα παιδιά είναι φανταστικά και θα περάσουν τέλεια. Τότε του είπα “Στράτο, δεν πας κατασκήνωση, είναι ριάλιτι”. Βέβαια, εκείνος δεν είχε δει ποτέ ριάλιτι στη ζωή του και δεν είχε ιδέα». Η ίδια γιατί αρνήθηκε άραγε να πάρει μέρος; «Η πρόταση ήταν να πάμε ως ζευγάρι, αλλά εγώ δεν το δέχθηκα. Δεν θεώρησα σωστό να εκθέσω την προσωπική μου ζωή. Δεν είμαι γι’ αυτά. Δεν με ιντριγκάρουν τα αγωνίσματα», μας λέει.

Κατά καιρούς, ο Στρ. Τζώρτζογλου έχει εκφράσει δημόσια τον μεγάλο έρωτά του για τη Σοφία, το ίδιο όμως αισθάνεται κι εκείνη.

«Μου λείπει άπειρα ο Στράτος. Η ημέρα περνάει ευκολότερα (κάνω γυμναστική, δουλεύω στο e-shop μου, το so.ma. collection), το βράδυ, όμως, δυσκολεύομαι περισσότερο», τονίζει. Όσο περνά ο καιρός, ο ηθοποιός φαίνεται ότι κερδίζει την αγάπη του κόσμου και ως αγρότης, ωστόσο αυτό μάλλον προβληματίζει τη Σοφία. «Εμένα μου λείπει πάρα πολύ και είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα ευχηθεί να μείνει μέχρι το τέλος!», λέει γελώντας. «Εύχομαι να τα πάει καλά και να μείνει μέχρι τη στιγμή που θα είναι αυτός καλά. Δεν θέλω να γυρίσει κουρασμένος ψυχικά. Να κάτσει όσο το απολαμβάνει», συμπληρώνει.

Από πού πηγάζει ένας τόσο δυνατός έρωτας; «Ο Στράτος είναι πάθος! Ο,τι κάνει το κάνει με πάθος, αυτή είναι η λέξη που τον χαρακτηρίζει», εξηγεί η Σοφία και συνεχίζει: «Μαζί του κάθε ημέρα είναι μια έκπληξη. Έχει τύχει, προ COVID-19, να ξεκινήσουμε για έναν καφέ και να επιστρέψουμε σπίτι μας μετά από τρεις ημέρες. Έχει μια παιδικότητα που δεν με αφήνει να βαριέμαι ποτέ. Δεν χωρούν σε λέξεις αυτά που βρίσκω στον Στράτο. Μου δίνει όλα όσα θέλω, αγάπη και χαρά. Με τον Στράτο είμαστε ίδιες ψυχές. Και οι δυο ψάχναμε τον έρωτα των παραμυθιών, τον έρωτα που βλέπαμε στις ελληνικές ταινίες και είχαν πάντα ένα ευτυχισμένο τέλος. Αυτό που ζούμε είναι ο απόλυτος έρωτας, δεν μας ενδιαφέρει πού είμαστε και πώς. Δεν μας ενδιαφέρουν τα χρήματα, που πολλές φορές δεν είχαμε, μόνο να ζούμε αυτά που θέλουμε. Όταν ενώνονται δύο άνθρωποι, μπορούν να πετύχουν τα πάντα».

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ