Σοφία Δανέζη: Το παράπονο για τον Ανδρέα Μικρούτσικο – «Με αδίκησε»

Η Σοφία Δανέζη ήταν μία από τους παίκτες που απασχόλησαν τους τηλεθεατές στο «Big Brother» του 2020. Κάποια την αγάπησαν, άλλοι δεν την συμπάθησαν τόσο, ενώ η γνωστή τραγουδίστρια κατάφερε να φθάσει έως και τον τελικό, στον οποίο όμως κέρδισε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Σήμερα (28/10) στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου προβλήθηκε συνέντευξη που παραχώρησε η Σοφία Δανέζη. Μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια του «Big Brother» αναφέρθηκε και στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Σε ερώτηση για το αν θα πήγαινε στο «Celebrity Big Brother» που ακούγεται πως θα γίνει, η Σοφία Δανέζη απάντησε πως: «Πήγα στο κανονικό, λογικά δεν θα πάω στο άλλο. Αν μου γίνει πρόταση για το «Celebrity Big Brother» θα δω ποιοι θα συμμετέχουν και μετά θα αποφασίσω».

«Δεν έχω να συζητήσω κάτι για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τον σέβομαι, έχουμε μεγαλώσει με Μικρούτσικο. Αλλά θεωρώ ότι με αδίκησε και κάπως λίγο μετακίνησε και τον κόσμο προς μία άλλη… Καλά έκανε η δουλειά του είναι, δεν μπορεί να είναι με όλους και δεν μπορεί να υποστηρίζει όλο τον κόσμο.

Η άποψή του ήταν θεωρώ πολύ σκληρή για εμένα, από κει και πέρα όλα καλά. Βεβαίως θα συνεργαζόμουν μαζί του. Άμα τα ‘χεις καλά στο κεφάλι σου και είσαι καλά με τον εαυτό σου, με όλους τα βρίσκεις, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα» ανέφερε, μιλώντας για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Υπάρχουν κάποια κόκκινα πανιά σ’ αυτή τη ζωή, που δεν χρειάζεται να τα αγγίζουμε. Με έχει μπλοκ από πριν μπούμε στο «Big Brother». Ξέρω ‘γω ο καθένας τι κουβαλάει στο κεφάλι του; Αν με δει έξω και τρέχει είναι δικό της πρόβλημα» εξήγησε, ερωτηθείσα για το αν θα συνεργαζόταν με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ