Σόφη Ζαννίνου: Απέβαλα την ώρα της παράστασης, δεν είπα τίποτα σε κανέναν

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη παραχώρησε η Σόφη Ζαννίνου. Μεταξύ άλλων μίλησε για την κόρη της, τον πατέρα της και ηθοποιό Ζαννίνο, καθώς και για την αποβολή που είχε στην διάρκεια μιας παράστασης.

«Δεν υπάρχει μυστικό ομορφιάς, είναι το dna της μαμάς μου. Η οποία μαμά μου είναι «ταριχευμένη», είναι 97 χρονών και είναι σαν 50. Κάθε μέρα με φλερτάρουν, αυτό δεν λέει κάτι. Μπορεί κάποιος να θέλει την μαμά του, την γιαγιά του, να μην έχει λύση στο οιδιπόδειο, δεν ξέρω» είπε στην αρχή της συνέντευξης.

«Ως μαμά ήμουν πολύ πιεστική. Όταν ήταν στο σχολείο την πίεζα πάρα πολύ για τα μαθήματα, της έλεγα ότι “Δεν έχεις καμία άλλη υποχρέωση, παρά μόνο τα μαθήματά σου”» αποκάλυψε.

Μιλώντας για τον πατέρα της και ηθοποιό Ζαννίνο, ανέφερε: «Επειδή ο πατέρας μου ήταν καλλιτέχνης, ήταν ηθοποιός, με όποιους είχε τσακωθεί ο μπαμπάς μου, το εισέπραττα κι εγώ. Βέβαια από την άλλη εισέπραττα την παρουσία και την προστασία του πατέρα μου. Δηλαδή δεν μπορούσε κανείς να με ενοχλήσει σεξουαλικά… Αυτά τα απέφυγα λόγω του μπαμπά μου. Τα τελευταία λόγια του πατέρα μου ήταν “Σ’ ευχαριστώ παιδί μου γι’ αυτό που είσαι. Να προσέχεις την μητέρα σου, ποτέ να μην την εγκαταλείψεις”».

Για την αποβολή που είχε την ώρα που έπαιζε σε μία παράσταση, εξήγησε ότι: «Όταν ήμουν στον Χάρρυ Κλυνν απέβαλα την ώρα της παράστασης. Δεν είπα τίποτα σε κανέναν και μάλιστα ήμασταν στο ίδιο καμαρίνι με την Σόφη Παππά την στιχουργό. Είδε που ήμουν ανήσυχη και με ρώτησε τι συμβαίνει, της είπα “Τίποτα, τίποτα. Θα τελειώσουμε την παράσταση”».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ