Σμαράγδα Καρύδη: Υπάρχουν φαινόμενα βίας στο θέατρο – Αποκάλυψε την πιο αμήχανη στιγμή της πάνω στη σκηνή

Η Σμαράγδα Καρύδη μιλώντας στην εκπομπή After Dark αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν γίνει για κακοποιητικές συμπεριφορές, σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποιήσεις στον καλλιτεχνικό χώρο καθώς και στην πιο αμήχανη στιγμή της πάνω στη σκηνή.

“Η πιο αμήχανη στιγμή μου πάνω στη σκηνή εξελίχθηκε στην ωραιότερη στιγμή μου πάνω στη σκηνή γιατί ήταν σε μία παράσταση που στην πρεμιέρα έγιναν όλα λάθος. Χάλασε η αυλαία, δεν έκλεινε η αυλαία ώστε να αλλάξει το σκηνικό. Είχαμε κάνει πρόβες, δεν ήμασταν έτοιμοι, ήμασταν και τεχνικά ανέτοιμοι. Ήταν μία παράσταση πριν από 20 χρόνια στο θέατρο ΗΒΗ. Είχαμε πολλά τεχνικά θέματα… Χόρεψα επί δέκα λεπτά χορευτικό ινδικό μαζί με τους τεχνικούς όπου τους έδειχνα πού θα μπουν τα έπιπλα. Ήταν μία από τις ωραιότερες στιγμές μου στο θέατρο γιατί αυτοσχεδίασα πλήρως, κάτι που δεν είχα απελευθερωθεί ποτέ για να το κάνω μέχρι τότε… Ο πανικός μου ήταν τόσο πραγματικός και μαζί με το χορευτικό ήταν αστείο. Τη θυμάμαι σαν μία πολύ λαμπρή στιγμή στην καριέρα μου”, είπε μεταξύ άλλων η Σμαράγδα Καρύδη.

“Υπάρχουν φαινόμενα βίας στο θέατρο, όπως υπάρχουν και παντού στην κοινωνία. Είναι καλό το ότι τα στόματα ανοίγουν και μιλάνε κάποιοι άνθρωποι και λένε τι τους συνέβη. Νομίζω από αυτό θα βγει κάτι καλό στο τέλος. Όσο βίαιο και να ‘ναι, όσο δύσκολο, όσο άβολο στο τέλος θα καθαρίσει”, σημείωσε η γνωστή ηθοποιός και πρόσθεσε:

“Στο θέατρο μαζεύονται πολλές φορές και πολύ εγωκεντρικά πρόσωπα με ναρκισσιστικές διαταραχές. Υπάρχουν αυτά τα πρόσωπα αλλά δεν είναι ο κανόνας. Οπουδήποτε υπάρχει προβολή υπάρχουν και τρελές συμπεριφορές… Αυτή την έκταση και την τόσο μεγάλη βία και αυτά που ακούστηκαν δεν τα είχα ακούσει. Ότι είναι δηλαδή τόσο σοβαρά τα πράγματα. Ήξερα ότι υπάρχουν κακές συμπεριφορές, κάποιοι που μπορεί να στην πέσουν”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ