Σμαράγδα Καρύδη για την περιπέτεια της με τον κορονοϊό: Τη σκαπούλαρα και προχωρώ μπροστά

Στον Βασίλη Μπουζιώτη,

Η πολυτάλαντη Σμαράγδα Καρύδη, λίγο μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό, επιστρέφει στο γυαλί και ετοιμάζεται να μας κρατήσει την καλύτερη παρέα μέσω του ευφάνταστου και σπαρταριστού τηλεπαιχνιδιού «Celebrity game night», η πρεμιέρα του οποίου προγραμματίζεται για την 1η Απριλίου. Σε μια μικρή ανάπαυλα των προβών, μας άνοιξε την καρδιά της για όλα…

Εξαιρετικά επικοινωνιακή, άνετη με τον φακό, άμεση, με χιούμορ και αυτοσαρκασμό, η λαμπερή Σμ. Καρύδη… κλέβει την παράσταση ακόμα και όταν παρουσιάζει ένα τηλεπαιχνίδι. Το πέτυχε στο παρελθόν, κυρίως με το «Celebrity game night», και τώρα επιστρέφει σε αυτό με τρελό κέφι και όρεξη. Και πώς θα μπορούσε να είναι αλλιώς, αφού είναι μετρ των παιχνιδιών – επιτραπεζίων και μη. Της αρέσει το παιχνίδι και απεχθάνεται τη… χολή και την κακία.

«Δεν μπορώ οτιδήποτε τοξικό! Ούτε στη ζωή, ούτε στα social media και ειδικά στο Twitter, όπου πρωταγωνιστούν η κακία και το ακατάσχετο βρισίδι. Γι’ αυτό και μπαίνω μόνο στο Instagram που το σκηνικό είναι ήσυχο και βλέπεις μόνο όμορφες φωτογραφίες φίλων σου κ.λπ. Ειλικρινά, απεχθάνομαι την αρνητικότητα, την τοξικότητα, την κακεντρέχεια. Είναι όλα τόσο δύσκολα γύρω μας, ας μην τα κάνουμε πιο άγρια απ’ ό,τι είναι! Ας ρίξουμε το βάρος μας στην αγάπη, στην τρυφερότητα και στο παιχνίδι – κάθε είδους και φυσικά ενός γερού τηλεπαιχνιδιού όπως είναι το “Celebrity game night”, που θα παρουσιάσω στο Mega. Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά που άνοιξε πάλι το Mega, που μιλάω με ανθρώπους που μιλούσαμε στο παλιό Mega. Είναι συγκινητικό και είμαι ευτυχής που “παίζω” και στη νέα εποχή του, με ένα τηλεπαιχνίδι που αγάπησα πολύ και που με κέφι επιστρέφω σε αυτό. Έχω περάσει εξαιρετικά παλαιότερα σε αυτό, έχω κλάψει από τα γέλια μαζί με ξεχωριστές παρέες και περιμένω τώρα νέα φιλαράκια, για να το κάνουμε πάλι κόλαση (γελά). Το έχουμε ανάγκη όσο ποτέ να γελάσουμε, να ξεφύγουμε, να ξεσκάσουμε, γιατί οι καραντίνες δεν έχουν τελειωμό και ο τρίτος αυτός εγκλεισμός δύσκολα παλεύεται! Εγώ, ευτυχώς, το σκάω για τα γυρίσματα, αν και, όπως ξέρεις, τον κόλλησα κι εγώ τον κορωνοϊό μου, που με ταλαιπώρησε με πυρετό… Και να σκεφτείς ότι ήμουν η πλέον προσεκτική από την πρώτη καραντίνα – μέχρι τρέλας προσεκτική όμως”.

Της ζητώ λεπτομέρειες για την εμπειρία της με τον κορονοϊό και μου λέει με το γνωστό της χιούμορ: «Είχα γίνει λίγο υστερική, δεν σου κρύβω – κι έτσι συνεχίζω. Δεν πάω πουθενά χωρίς μάσκα και αντισηπτικά, πλένομαι συνέχεια και παλαιότερα, όταν τρώγαμε έξω, έλεγα ευγενικά στα γκαρσόνια να βάζουν σωστά τις μάσκες τους, να μη με πλησιάζουν παρουσιάζοντάς μου το όποιο πιάτο τρώω. Ξέρω τι έχω παραγγείλει και δεν θέλω σταγονίδια! Όχι άλλα σταγονίδια (γελά). Ναι, ναι, έχω αποτρελαθεί, αλλά νομίζω ότι έτσι πρέπει να είμαστε όλοι και να προσέχουμε όσο περισσότερο γίνεται και για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους. Πώς την πάτησα εγώ; Στις πρόβες για το τηλεπαιχνίδι μάλλον, με τόσο κόσμο που έμπαινε στο στούντιο, αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις από πού και πώς κολλάς! Ευτυχώς τη σκαπούλαρα και προχωρώ μπροστά».

Διαβάστε εδώ αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ