Σκορδά στο Ενώπιος Ενωπίω: Τι είπε για τη νέα σχέση και τη ζωή μετά το διαζύγιο – ΒΙΝΤΕΟ

Η Φαίη Σκορδά ήταν καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο “Ενώπιος Ενωπίω”. Η παρουσιάστρια μίλησε για τη ζωή της μετά το διαζύγιο, για τις ισορροπίες στην οικογένειά της αλλά και για τη νέα σχέση της.

“Η οικογένεια για εμένα είναι κάτι το ιερό. Δεν ήθελα να χωρίσω. Ο Γιώργος Λιάγκας, από τη στιγμή που είναι μπαμπάς των παιδιών μου, είναι οικογένεια. Για να κάνω αυτή την επιλογή, σημαίνει ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Ο Γιώργος έβλεπε μαύρο και εγώ έβλεπα άσπρο” περιέγραψε. “Το διαζύγιο δυσκόλεψε τα παιδιά. Είναι το νούμερο ένα για εμένα τα παιδιά. Και θέλω να μην έχουν άλλες αναταράξεις” πρόσθεσε.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Πρωινό”, αναφέρθηκε και στον άνδρα που βρίσκεται στο πλευρό της, τον Νίκο Ηλιόπουλο. Όπως αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της χωρίς να το γνωρίζει η ίδια, πήρε την έγκριση από την νονά της, την οποία η Φαίη υπεραγαπά. “Πήγε στην νονά μου για να την γνωρίσει. Χωρίς να το ξέρω γνωρίστηκαν και πήρε την έγκρισή της για τη σχέση μας. Για να επιτρέψω να βγει κοινή μας φωτογραφία σημαίνει αυτό κάτι από μόνο του” τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ