Νίκος Βατικιώτης: Η αποκάλυψη για σκηνοθέτη που του ζητούσε επίμονα να βγουν

Ο Νίκος Βατικιώτης μίλησε την Δευτέρα στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην περίπτωση ενός σκηνοθέτη ο οποίος του ζητούσε επίμονα να βγουν, αλλά και σε έναν θαυμαστή που πήγαινε σε κάθε παράστασή του για να τον δει.

«Είμαι 35 στα 36, έχω μια μακροχρόνια σχέση. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο αρκετά χρόνια είναι επίσημο από μόνο του. Tο τυπικό κάποια στιγμή για άλλους λόγους θα έρθει κι αυτό, ίσως αν θελήσουμε να κάνουμε κάποιο παιδί. Με το που είδα σε μια πρόβα την σύντροφό μου είπα “Εδώ μπλέξαμε”», είπε για την σχέση του.

Στην ερώτηση για το αν έχει αντιμετωπίσει κάποια περίεργη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι «Υπήρχε μια περίοδος πριν αρκετά χρόνια που έπαιζα σε μια παράσταση, ήρθε ένας σκηνοθέτης και με είδε, μου είπε κάποια ωραία λόγια. Με πλησίασε ο βοηθός του και μου είπε ότι “θέλει να κάνετε μια δουλειά μαζί”. Υπήρχαν κάτι τηλεφωνήματα για ποτό. Την τέταρτη φορά που έγινε αυτό του είπα “Υπάρχει κάποιος λόγος που το κάνουμε αυτό; Έχω φίλους για να βγω”. Ήταν και η τελευταία κουβέντα που είχαμε».

Ο Νίκος Βατικιώτης εξομολογήθηκε επίσης ότι μισή ώρα πριν από παράσταση στην οποία συμμετείχε, έμαθε ότι έφυγε από τη ζωή συγγενικό του πρόσωπο. «Έπρεπε να βγεις να παίξεις και μάλιστα ήταν κωμωδία», είπε ο Νίκος Βατικιώτης.

«Είχα έναν υπέροχο θαυμαστή που ερχόταν σε κάθε δουλειά, κάθε μέρα και κάθε παράσταση, ήθελε να βγαίνουμε μια φωτογραφία μετά την παράσταση», ανέφερε ακόμη σχετικά με μια ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχει βιώσει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ