Σκάνδαλο στο Χόλιγουντ!

Ο John Travolta κατηγορείται απο τον μασέρ του για σεξουαλική παρενόχληση – μάλιστα, ο τελευταίος του ζητά αποζημίωση  1,5 εκατομμύριο ευρώ!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Travolta έκλεισε ραντεβού με τον μασέρ (σ.σ. το όνομα του τελευταίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα και αναφέρεται ως John Doe) στις 16 Ιανουαρίου, στο Λος Άντζελες. Ο Doe πήγε να κάνει την δουλειά του και, όταν ο ηθοποιός γδύθηκε, τον άγγιξε…

Όπως υποστηρίζει ο μασέρ, όταν αντέδρασε και ζήτησε εξηγήσεις ο 58χρονoς ηθοποιος απολογήθηκε για την συμπεριφορά του, ωστόσο λίγο αργότερα συνέχισε να συμπεριφέρεται τολμηρά, προτείνοντας, μεταξύ άλλων και μια ένα ερωτικό τρίγωνο με στάρλετ του Χόλιγουντ.

Από την πλευρά του, ο Travolta απορρίπτει τις κατηγορίες λέγοντας πως την εν λόγω ημέρα δεν βρισκόταν στην περιοχή, ενώ ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά, τόσο κατά του μασέρ, όσο και κατά του δικηγόρου του. 


Όσα περιγράφονται στη μήνυση είναι κατασκευασμένα γεγονότα και προϊόν επιστημονικής φαντασίας”, δήλωσε  ο δικηγόρος του John Travolta. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ