Δηλώσεις στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου, στη διάρκεια εξόδου της. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, ενώ αρνήθηκε να μιλήσει για τον Θοδωρή Μαραντίνη.
Συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε ότι: «Νομίζω ότι οι γυναίκες που έχουν βρεθεί σε αυτή την συνθήκη του διαζυγίου, έχουν έναν ελεύθερο χρόνο, που δεν τον έχεις όταν βρίσκεσαι σε ένα γάμο. Οπότε τα τελευταία 5,5 χρόνια που είμαι σε αυτή την συνθήκη, έχω αυτόν τον χρόνο έτσι και αλλιώς. Δεν θεωρώ χαλασμένη την ζωή μου λόγω του διαζυγίου, για να την φτιάξω ξανά. Δεν είναι μέσα στα σχέδιά μου να βρεθεί ένας άνθρωπος που θα μπει μέσα στο σπίτι του. Δεν λέω ότι δεν συμβαίνει τίποτα στην ζωή μου ή ότι δεν έχει συμβεί, αλλά λέω ότι αυτό δεν έχει σχέση με τα παιδιά μου και ούτε θα έχει. Είναι δύο ξεχωριστά πράγματα που τα κρατάω μακριά. Αυτά είναι τα δικά μου όρια».
Ακόμα, η παρουσιάστρια εξήγησε πως: «Στο σπίτι μας ακούμε πολύ «Onirama». Δεν έχει καμία σχέση με την μεταξύ μας κατάσταση. Δεν θέλω να μιλάω καθόλου για την σχέση μου με τον Θοδωρή Μαραντίνη».