Simon Porte Jacquemus: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του

Ο επιτυχημένος Γάλλος σχεδιαστής μόδας, Simon Porte Jacquemus, ανακοίνωσε εχθές την επισημοποίηση της σχέσης του. Ανεβάζοντας στον λογαριασμό του στο instagram μια φωτογραφία με caption “Είπα ναι”,– ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στους ακολούθους του.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι γνωρίστηκε το 2018, όταν ο σχεδιαστής επέλεξε για μοντέλο τον Yoann, ο οποίος είναι ο αδερφός του μελλοντικού συντρόφου του. Αργότερα ο Marco Maestri, είχε αποκαλύψει στον Τύπο ότι: “Ο Simon φωτογράφισε τον αδερφό μου για τις πρώτες φωτογραφίες της Jacquemus Men’s collection. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους, ο Yoann συζητούσε πολύ για μένα μαζί του. Όταν γύρισε από τη Μασσαλία, με προσέγγισε και αποφασίσουμε να γευματίσουμε μαζί…”.

Μια παρόμοια φωτογραφία πόσταρε και ο Maestri, γράφοντας στο caption “Oui”, δηλαδή “ναι” στα γαλλικά. Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν παντρεύτηκαν ή αρραβωνιάστηκαν, καθώς δεν είναι ξεκάθαρο από τις αναρτήσεις του. Το μόνο σίγουρο όμως, είναι ότι έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Έπειτα από λίγη ώρα, ο Jacquemus ανέβασε ακόμη δύο φωτογραφίες, που μοιάζουν με τις προηγούμενες. Στη μία φαίνονται τα χέρια και των δυο τους και στην άλλη μόνο το δικό του. “Η ζωή μου είναι τόσο καλή όσο ένα τραγούδι των Abba. Είναι τόσο καλή όσο το Dancing Queen” έγραψε ο ίδιος. Στην εικόνα ξεχωρίζει το δαχτυλίδι στον παράμεσο και τραβάει την προσοχή από το ειδυλλιακό background.

Πηγή: instyle.gr Πηγή φωτό εξωφύλλου: Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ