Σήλια Κριθαριώτη: Το βίντεο της σχεδιάστριας μετά την επέμβαση στις ΗΠΑ – «Οι αληθινοί φίλοι είναι σημαντικοί»

Το μεσημέρι της Παρασκευής (22/9), η διάσημη σχεδιάστρια μόδας, Σήλια Κριθαριώτη, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με το οποίο ευχαριστεί για τις ευχές για ταχεία ανάρρωση μετά την χειρουργική επέμβαση που έκανε τις προηγούμενες ημέρες στις ΗΠΑ.

«Οι αληθινοί φίλοι είναι σημαντικοί» είπε και αναφέρθηκε σε μια φίλη της που της στέλνει καθημερινά δώρα για να την βοηθήσει στην ανάρρωσή της. Η Σήλια Κριθαριώτη ανέφερε ότι αισθάνεται καλύτερα.

Το βράδυ της Τετάρτης η αγαπημένη σχεδιάστρια μόδας και ιδιοκτήτρια του παλαιότερου ελληνικού οίκου μόδας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την περιπέτεια με την υγεία της. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σήλια Κριθαριώτη προχώρησε στη δημοσίευση ενός story από στιγμές που έζησε σε νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη.

Σε άλλο Instagram story που ανέβασε, μάς έδειξε μια σειρά από στιγμιότυπα πριν και μετά το χειρουργείο. Από τις εξετάσεις και το δωμάτιό της στην κλινική μέχρι τα γεύματα που είχε και τα λουλούδια που έλαβε.

Σήλια Κριθαριώτη Σήλια Κριθαριώτη Σήλια Κριθαριώτη

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Σίλια Κριθαριώτη: «Στο Κάιρο είχε πέσει σε τρύπα και είχε χτυπήσει το πόδι της»

Το πρωί της Παρασκευής, το θέμα συζητήθηκε στο Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να αποκαλύπτει το «άγνωστο» ατύχημα που είχε η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας στην Αίγυπτο.

«Η Σάσα Σταμάτη ξεκαθάρισε τι έχει συμβεί, γιατί γράφτηκαν πάρα πολλά για το τι κάνει σε ένα νοσοκομείο στην Αμερική. Κυρίως κακόβουλα. Η Σάσα ξεκαθάρισε ότι πήγε να κάνει ένα χειρουργείο για το πόδι της. Μάλιστα, στο Κάϊρο, στα γενέθλια της Μαριέττας Χρουσαλά, είχε ένα ατύχημα θυμάμαι. Είχε πέσει σε μία μεγάλη τρύπα ενώ περπατούσε. Είχε χτυπήσει εκεί το πόδι της. Δεν ξέρω αν έχει σχέση ή αν είναι ο ίδιος τραυματισμός που την ενοχλεί. Απλά το λέω γιατί όντως είχε ένα τραυματισμό που την είχε ταλαιπωρήσει. Περαστικά» είπε η παρουσιάστρια.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ