Σεξ και ζεϊμπέκικο

Ο Κώστας Καραφώτης είναι από τα λίγα πρόσωπα που έχουν βγει απο reality και συνεχίζουν να κάνουν καριέρα. Τι λέει για τις γυναίκες, τα λάθη του, την απιστία και τις σχέσεις; Από το τρίπτυχο sex, drugs and rock n’ roll τον αφορά μόνο το sex. “Με αφορά μόνο το sex. Ευτυχώς είμαι κατά των ναρκωτικών. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος της μητέρας μου τα τελευταία 15 χρόνια που ζω μόνος μου. Πολύ θα ήθελα να ήμουν τύπος rock n’ roll, αλλά είμαι αρκετά συντηρητικός. Εμένα με αντιπροσωπεύει μόνο το… sex και το ζεϊμπέκικο.”

Παραδέχεται ότι παλιότερα ήταν πολύ κυκλοθυμικός και νευρικός, χαρακτηριστικά που του είχαν δημιουργήσει πολλά προβλήματα και με τον εαυτό του, και με τους άλλους. Στις σχέσεις του μάλιστα έχει φτάσει στο σημείο να πει σε κάποια να σηκωθεί και να φύγει.

“Το έχω πει με την έννοια του “σήκω και φύγε πριν γίνει κακό”. Ένας άνθρωπος που έχει ζήσει έντονα σε μια σχέση και συνειδητοποιεί ότι δεν αξίζει η κατάσταση που βιώνει το έχει πει. Ο στίχος “δεν αξίζεις να είσαι μαζί μου” είναι αληθινός.”Ο Κώστας Καραφώτης  έχει απατήσει σύντροφό του και δεν δέχεται τον χαρακτηρισμό του “κακού παιδιού” στις σχέσεις που τον παρατούν οι γυναίκες γιατί τις έχει πληγώσει.

“Τι σημαίνει το “κακό παιδί της σχέσης”; Σε ένα χωρισμό ή σε ένα τσακωμό ποτέ δεν φταίει μόνο ο ένας. Για να προκαλέσει κάποιος έναν χωρισμό, σημαίνει ότι κάτι έχει γίνει νωρίτερα.”

Δε διστάζει μάλιστα να αποκαλύψει ότι έχει συμβεί να χαστουκίσει σύντροφό του.

“Δε θα έδερνα ποτέ γυναίκα. Όμως πάνω στα νεύρα μου, μου έχει φύγει… σφαλιάρα. Όσο μεγαλώνεις, οι αντιδράσεις αυτές σταματούν από μόνες τους. Οι ορμές που είχα μικρός με έβαλαν σε δύσκολες καταστάσεις.”  Πηγή: ΕΓΩ!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ