Σελίν Ντιόν: Εύχεται χαμογελαστή για τα Χριστούγεννα – Πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της ασθένειάς της

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν έστειλε τις χριστουγεννιάτικες ευχές της, σχεδόν δύο εβδομάδες έπειτα από την ανακοίνωση πως πάσχει από μια σπάνια νευρολογική ασθένεια και για αυτό θα πρέπει να αναβάλλει την ανοιξιάτικη ευρωπαϊκή περιοδεία της.

Η Celine Dion αναβάλλει τις εμφανίσεις της στο Las Vegas για λόγους υγείας

Η  αγαπημένη τραγουδίστρια πάσχει από μια σπάνια νευρολογική ασθένεια που επηρεάζει μόλις 1 άνθρωπο ανά εκατομμύριο, όπως αποκάλυψε η ίδια η τραγουδίστρια λίγες εβδομάδες νωρίτερα σε μια ανάρτησή της στο Instagram. Η πάθηση που την ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια ονομάζεται Stiff Person Syndrome (SPS) και προκαλεί σπασμούς σε ολόκληρο το σώμα, οδηγώντας σταδιακά σε μυϊκή ακαμψία.

Στην πρώτη της εμφάνιση μετά τη δυσάρεστη ανακοίνωση, έστειλε τις χριστουγεννιάτικες ευχές της στα αγγλικά και τα γαλλικά με ένα βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Σας εύχομαι αγάπη, ευτυχία και φυσικά υγεία».

Έξι ολόκληρες συναυλίες της Céline Dion

«Με πληγώνει πολύ να ανακοινώνω ότι δεν θα είμαι έτοιμη να ξαναρχίσω την περιοδεία μου στην Ευρώπη τον Φεβρουάριο», αναφέρει σε δήλωσή της η διάσημη τραγουδίστρια. «Μου λείπετε… να σας βλέπω…να είμαι στη σκηνή…να τραγουδάω για εσάς. Πάντα δίνω το 100% του εαυτού μου στις συναυλίες αλλά αυτήν την περίοδο δεν μπορώ να αποδώσω όπως θα ήθελα. Για να σας ξαναδώ και πάλι δεν έχω άλλη επιλογή παρά μόνο να επικεντρωθώ στην υγεία μου και να έχω την πίστη για την πλήρη ανάρρωσή μου», δημοσίευσε πριν λίγες εβδομάδες η 56χρονη τραγουδίστρια, ανακοινώνοντας την αναβολή της περιοδείας της που περιλάμβανε και συναυλία στη χώρα μας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ