Ο Μάρκος Σεφερλής ακόμη και εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, δεν σταμάτα ποτέ να κάνει χιούμορ. Αν και δεν έχει γίνει γνωστό, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, αν και πότε θα ανοίξει το Δελφινάριο, όπου κάθε καλοκαίρι είναι γεμάτο κόσμο, ο γνωστός κωμικός φροντίζει μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media να κρατά επαφή με τον κόσμο.
Απόψε στις 24:00, ο Μάρκος Σεφερλήςκαι η σύζυγός του, Έλενα Τσαβαλιά πλημμυρίζουν με χαμόγελο και αισιοδοξία το «Ενώπιος Ενωπίω» σε μια συνέντευξη από καρδιάς στον Νίκο Χατζηνικολάου. Το ζευγάρι θα αναφερθεί στην κοινή πορεία στο θέατρο και στη ζωή, αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν.
Πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποία σχολιάζει τα μαλλιά του που λόγω της καραντίνας είχαν… πάθει σοκ. “Καλά, όλο το look τα σπάει! Φυλακισμένος που του απέρριψαν την αίτηση χάριτος”

View this post on Instagramσχολίασε κι εσύΑκολουθήστε το enikos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΔείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.grΕιδήσειςΡοή Ειδήσεων28 λεπτά πρινΑργυρούπολη: Απείλησε με… τσεκούρι άλλον οδηγό ύστερα από καβγά – Στο αυτοκίνητό του βρέθηκε και αεροβόλο
44 λεπτά πρινΗΠΑ: Οι πολίτες πιστεύουν ότι ο Τραμπ γνώριζε για τις παράνομες πράξεις του Επστάιν – Τι δείχνουν 2 δημοσκοπήσεις
4 ώρες πρινΤο φινάλε του 2025 θα είναι μαγικό για 5 ζώδια – «Προαγωγές και νέες σχέσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή»
ENIKOS NETWORK
![]()
![]()
«Με αυτόν τον τρόπο κατάφερα να απογειώσω τη σεξουαλική μου ζωή» – Τι αποκαλύπτει 40χρονη
![]()
Πείτε «τέλος» στην ακμή χωρίς φάρμακα – Ειδικός αποκαλύπτει αποτελεσματική ρουτίνα περιποίησης