Σε ποιον μοιάζει η κόρη της Μαριέττας;

Σε ποιον μοιάζει η κόρη της Μαριέττας;

 

Η Μαριέττα Χρουσαλά έφερε πριν από λίγο στον κόσμο το πρώτο της μωρό! Και εδώ τίθεται το κλασσικό ερώτημα: στη μαμά ή στο μπαμπά μοιάζει το κοριτσάκι;Ο γυναικολόγος Θάνος Παράσχος έχει την απάντηση…

 

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3.450 κιλών έφερε στον κόσμο στισ 4.30 το απόγευμα η Μαριέττα Χρουσαλά. Η παρουσιάστρια βρέθηκε το πρωί στην κλινική του μαιευτήρα-γυναικολόγου Θάνου Παράσχου με πόνους τοκετού, συνοδευόμενη φυσικά από τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα.

Λίγο αργότερα το ζευγάρι μετέβη στο μαιευτήριο «Ιασώ» προκειμένου η Μαριέττα να γεννήσει καθώς πλησίαζε η ώρα που θα κρατούσε για πρώτη φορά το κοριτσάκι της αγκαλιά.

Το μωράκι γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό καθώς σύμφωνα με τον γυναικολόγο της Μαριέττας ο οποίος παρακολουθούσε την εγκυμοσύνη της από την πρώτη στιγμή, όλα πήγαν καλά. «Ο Λέοντας ήταν από την πρώτη στιγμή πολύ συγκινημένος. Εκείνος έκοψε τον ομφάλιο λώρο. Συγκινημένες ήταν και η μητέρα της Αγλαΐα αλλά και η πεθερά της Μαριγώ Λαιμού που περίμεναν έξω από την αίθουσα τοκετού» δήλωσε στο enikos.gr ο Θάνος Παράσχος.

Όσο για την καθιερωμένη ερώτηση, σε ποιον μοιάζει το κοριτσάκι, ο γνωστός γυναικολόγος δηλώνει: «Το μωρό είναι πανέμορφο και εκ πείρας δηλώνω ότι μοιάζει περισσότερο στον Λέοντα».

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ