Σε κλάματα ξέσπασε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη όταν μίλησε για τον Γιώργο Λιβάνη – ΒΙΝΤΕΟ

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποχώρησε χθες από το Survivor και όλοι περιμένουν να μάθουν αν παραμένει ζευγάρι με τον Γιώργο Λιβάνη καθώς στον Άγιο Δομίνικο ήρθε πολύ κοντά με τον πρώην σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη.

Η Μαριαλένα βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή “Love it” με την Ιωάννα Μαλέσκου και όταν ρωτήθηκε σχετικά απάντησε: “Έχω μάθει ότι ο Γιώργος με έχει στηρίξει πάρα πολύ και δεν έχει πει ποτέ κακό λόγο για εμένα. Τον εκτιμώ πάρα πολύ γι’ αυτό γιατί οποιοσδήποτε άλλος στη θέση του θα είχε κάνει πολύ χειρότερα”. Επιπλέον εξήγησε ότι η εικόνα που έβγαινε έξω για την σχέση της με τον Σάκη ήταν παρεξηγήσιμη.

Όπως αποκάλυψε, ακόμη δεν έχει μιλήσει με τον τραγουδιστή και θέλει οπωσδήποτε να κάνει μία συζήτηση μαζί του. “Δεν είμαι η κοπέλα που είναι με κάποιον και θέλει να τον φέρει σε δύσκολη θέση -που τον έφερα σε δύσκολη θέση. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη που του έχω δημιουργήσει όλο αυτό” υποστήριξε ξεσπώντας σε δάκρυα. Η Ιωάννα Μαλέσκου κάθισε δίπλα της, προσπαθώντας να τη στηρίξει, ενώ εκείνη η πρώην παίκτρια δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ