Σε επέμβαση 4 ωρών υπεβλήθη η Νανά Παλαιτσάκη

Σε επέμβαση, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία, υποβλήθηκε, την Τετάρτη, η δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη, η οποία νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική.

Η γνωστή δημοσιογράφος ταλαιπωρείται τα τελευταία χρόνια από προβλήματα υγείας και από την περασμένη εβδομάδα η ίδια είχε ενημερώσει, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook τους διαδικτυακούς της φίλους για την εισαγωγή της στο ιδιωτικό νοσοκομείο. Μάλιστα, οι συνεργάτες της από την εκπομπή «Αποκαλυπτικά» της είχαν ευχηθεί περαστικά.

Το χειρουργείο διήρκησε 4 ώρες, όπως έγραψε στο facebook η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Τσόλκα και ενημέρωσε πως όλα πήγαν.

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος έγραψε:  «Και πάλι νίκησε στα σημεία η καλή μου φιλενάδα η Νανά η Παλαιτσάκη, η αγωνίστρια. Τελείωσε ένα μεγάλο χειρουργείο, συνήλθε και τώρα στα τηλέφωνα και όπως πάντα γελάει κατάμουτρα στις σοβαροφάνειες και κυρίως στους σοβαροφανείς. Αγάπη – αγάπη – αγάπη! Η δε Νανά, μετά από 4 ώρες χειρουργείο μου έδινε και κουράγιο, διότι είναι γνωστό πως ως τέρας ψυχραιμίας, αντιμετωπίζω όλες τις καταστάσεις αποτελεσματικά: κλαίγοντας και φωνάζοντας “όχι θεέ μου, όχι”. Μου έχει υποσχεθεί πως μόλις βγει από το νοσοκομείο θα με χτυπήσει κιόλας (μπράβο στους γιατρούς της! Ήταν ζόρικα τα πράγματα αλλά ήταν μικροί θεοί στα άσπρα!)». 

 

Διαβάστε επίσης:

Στο νοσοκομείο η Νανά Παλαιτσάκη – ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ

Παλαιτσάκη: Πρέπει να πηγαίνω κάθε μήνα στο νοσοκομείο – BINTEO

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ