Σάσα Μπάστα: Σοκαριστική εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της – Ο λόγος που δεν πήγε στην κηδεία και τα χρήματα που της ζήτησαν

Καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωινό” βρέθηκε η Σάσα Μπάστα το πρωί της Τρίτης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της, εξηγώντας γιατί δεν πήγε στην κηδεία του.

“Ο πατέρας μου έχει πεθάνει. Πριν από τρία χρόνια όταν ήμουν έγκυος και εγώ το έμαθα έπειτα από δύο μήνες. Με ενημέρωσε η καινούργια του οικογένεια μετά από δύο μήνες όταν ήθελαν λεφτά για τα περαιτέρω” υποστήριξε η Σάσα Μπάστα εξηγώντας ότι ούτε η ίδια αλλά ούτε και ο αδελφός της με την μητέρα της είχαν την ευκαιρία να πάνε στην κηδεία του.

“Για να σας πω την αλήθεια δεν το πίστεψα. Είπα ΟΚ θα θέλουν πάλι λεφτά. Μου έστειλαν το χαρτί ότι όντως είναι έτσι και εκεί το πίστεψα. Για να πω την αλήθεια δεν το πίστεψα κατ’ ευθείαν” εξομολογήθηκε η Σάσα Μπάστα.

Η τραγουδίστρια μίλησε με συγκίνηση για την ιδιαίτερη σχέση και το ισχυρό δέσιμο που έχει με την μητέρα της αλλά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν ο αδελφός της παραλίγο να φύγει από τη ζωή.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ