Σάσα Μπάστα: Αποκάλυψε τον λόγο που πήρε αλεξίσφαιρο αυτοκίνητο

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη έδωσε η Σάσα Μπάστα. Η τραγουδίστρια κατά την διάρκεια της συνέντευξης απάντησε και για το τέλος της συνεργασίας της με τον Μάκη Δημάκη, αλλά και αποκάλυψε τον λόγο που πήρε αλεξίσφαιρο αυτοκίνητο.

«Δεν ζήτησα περισσότερο χρόνο στο πρόγραμμα. Αν έκανα παραπάνω πρόγραμμα δεν θα επηρέαζε μόνο τον κύριο Δημάκη, αλλά και τον κύριο Μελά και την κυρία Κατσίγιαννη. Και απλά έτσι για την ιστορία, δεν έβγαινε μετά από εμένα.

Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, όσοι με ξέρετε καταλαβαίνετε ότι εγώ είμαι τόσο… Ό,τι μου πεις θα κάνω, αυτή είναι η δουλειά μου. Δεν μετράω πόσα λουλούδια πέταξαν σε έμενα ή στους άλλους. Αυτά είναι μικρότητες.

Δεν έχουμε μιλήσει με τον Μάκη Δημάκη. Το είδα στην τηλεόραση. Το σχήμα συνεχίζει κανονικά, ο κύριος Μελάς, η κυρία Κατσίγιαννη, κι εγώ. Για τις κακές τις γλώσσες, ξέρουν αυτές» ανέφερε η Σάσα Μπάστα, μιλώντας για το τέλος της συνεργασίας της με τον Μάκη Δημάκη.

Για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει χωρίσει, αλλά και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού είπε: «Από τότε που με θυμάμαι, με χωρίζουν. Και μόνη μου να ήμουν, με χώριζαν. Δεν είχαν θέμα. Θα ήθελα δεύτερο και τρίτο παιδί».

«Είχα εμμονικό θαυμαστή και με παρακολουθούσε. Γι’ αυτόν τον λόγο πήρα αλεξίσφαιρο αυτοκίνητο, που ποτέ δεν αναρωτήθηκε κανένας γιατί το είχα αγοράσει» αποκάλυψε η Σάσα Μπάστα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ