Σάρωσε στο Radio City Music Hall της Νέας Υόρκης ο Josh Groban

O Josh Groban, γεννημένος στο Los Angeles το 1981, είναι ένας συνθέτης και τραγουδιστής, που έχει κατακτήσει τον κόσμο με τις φωνητικές του δυνατότητες, δεδομένου ότι ήδη έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις δίσκων τα 30 εκατομμύρια αντίτυπα. Είναι όμως και ηθοποιός, δεδομένου ότι έχει σπουδάσει την υποκριτική τέχνη. Έχει κάνει επίσης ντουέτα με τον Andrea Bocelli, την Celine Dion, την Sarah Brightman, την Lara Fabian και πολλούς άλλους μεγάλους καλλιτέχνες.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Πρόσφατα ολοκλήρωσε μια σειρά εμφανίσεων στο περίφημο Radio City Music Hall της Νέας Υόρκης με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ενώ μερικές μέρες νωρίτερα είχε λάβει μέρος σε έναν ραδιομαραθώνειο, για την συγκέντρωση χρημάτων υπέρ της Ουκρανίας, όπου τραγούδησε το “If I Were A Rich Man”.

Στο “Great Big Radio City Show”, όπως ονομάστηκε η παράστασή του Groban στην Νέα Υόρκη, ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων τραγούδησε το κομμάτι της Alicia Keys “Empire State of Mind”.
Επίσης είχε σαν guest star την Cyndi Lauper, με την οποία τραγούδησε την μεγάλη επιτυχία της “Time After Time”.

Αξιοσημείωτη ήταν και η στιγμή που ερμήνευσε το μουσικό θέμα του “Cinema Paradiso” με τη συνοδεία βιολιού από τον σπουδαίο Itzhak Perlman. Επίσης είπε το “She” του Charles Aznavour.

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 3 το πρωί, ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “After Midnight… όπως έλεγε και ο J.J. Cale”, με πολλή και καλή μουσική).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ