Σαρώνει η Σοφία Μουτίδου στη Θεσσαλονίκη! Προσθήκη παραστάσεων για το «Τελικά, τον μεθύσαμε τον ήλιο;». Προσεχώς…στην Αθήνα

Η νέα παράσταση της Σοφίας Μουτίδου «Τελικά, τον μεθύσαμε τον ήλιο;»  στο Vergina Theatro στη Θεσσαλονίκη σημειώνει τεράστια επιτυχία με αποτέλεσμα να προστεθούν έξτρα παραστάσεις! Η ηθοποιός παρά την περίοδο πένθους που βιώνει μοιράζει απλόχερα το γέλιο στο κοινό της.

Νάντια Ρηγάτου

Μεγαλύτερη χαρά από το να μαθαίνω για παράταση παραστάσεων λόγω μεγάλης προσέλευσης κοινού, προσωπικά δεν έχω! Ειδικά όταν πρόκειται για άτομα που από μόνα τους είναι ένας ολόκληρος θίασος, όπως η Σοφία Μουτίδου.

Η νέα παράσταση της πολυτάλαντης ηθοποιού με τίτλο «Τελικά, τον μεθύσαμε τον ήλιο;» προσπαθεί να θυμηθεί και να θυμίσει με το αστείρευτο χιούμορ της το πως ήμασταν επί ΠΑΣΟΚ και πως είμαστε σήμερα.

Η  κωμικοΤΡΑΓΙΚΗ αυτή ανάσυρση αναμνήσεων ξεκίνησε από την συμπρωτεύουσα. Ο αρχικός προγραμματισμός ήταν να παρουσιαστεί στο Vergina Theatro στη Θεσαλονίκη για 6 μόνο παραστάσεις με ημερομηνία έναρξης την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου και live εμφανίσεις Παρασκευή και Σάββατο.

Το κοινό έκρινε –αυτό άλλωστε είναι ο μεγαλύτερος κριτής, ότι έπρεπε να προστεθούν κι άλλες παραστάσεις και έτσι η Σοφία Μουτίδου θα θέτει το ερωτήμα της «Τελικά, τον μεθύσαμε τον ήλιοκαι τις Κυριακές μέχρι τις 26 Νοεμβρίου.

Το ραντεβού με το κοινό της Αθήνας που τα τελευταία χρόνια την ακολουθεί πιστά αναμένεται από τέλη Νοεμβρίου σε γνώριμο μέρος αλλά δεν θα σας το πω ακόμα.

Η Σοφία Μουτίδου τις τελευταίες μέρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την απώλεια ενός αγαπημένου της φίλουμε μια σπαρακτική ανάρτηση.

Παρά την άσχημη ψυχολογική της κατάσταση η ηθοποιός έκανε κανονικά πρεμιέρα και έπαιξε στις παραστάσεις της σκορπίζοντας τη χαρά και το γέλιο με την γενναιοδωρία που τη διακρίνει στη σκηνή.

 

Λίγα λόγια για το έργο

Πως ήμασταν λοιπόν; Μήπως ήμασταν αλλεργικοί τελικά στα χρυσά κουτάλια;

Επί ΠΑΣΟΚ είχαμε ψυχοσωματικά;

Μας έφταναν τα πορτοφόλια ή κουβαλούσαμε τα λεφτά στο σάκο του Αϊ-Βασίλη;

Οι βάτες που χρησίμευαν; Οι γκέτες;

Γιατί βαφόμασταν σαν τέρατα;

Το Ευρωμπάσκετ του ‘87, πως επηρέασε το Εθνικό μας μπόι;

Και τελικά, τον μεθύσαμε τον ήλιο;

Ή νταγκλάραμε εμείς κ αυτός απλά μας καίει;

Μια σειρά από ερωτήματα, που μόνο ο ψυχαναλυτής κ το stand up μπορούν να θέσουν!!!!

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ