Σάρον Στόουν: Η σκοτεινή πλευρά μίας διαχρονικής σταρ – Η σεξουαλική παρενόχληση

Ήταν το 1992 που με τον ρόλο της στο “Βασικό Ένστικτο” κατοχύρωσε τον τίτλο του συμβόλου του σεξ, έναν τίτλο που τον διατηρεί μέχρι σήμερα, που έχει γίνει 62 χρονών. Η Σάρον Στόουν μίλησε στο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού Town & Country και με εξομολογητική διάθεση μιλά για τη σκοτεινή πλευρά της, για το γεγονός ότι ακόμη της ζητούν να βγει από τα ρούχα της αλλά και για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από σκηνοθέτη.

Η Στόουν, χωρίς να κατονομάσει τον σκηνοθέτη και χωρίς να δώσει πολλές λεπτομέρειες είπε για το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης: “Μου είπε ότι έπρεπε να καθίσω στα πόδια του για να μου δώσει οδηγίες για τη σκηνή”. Το περιστατικό συνέβη όταν εκείνη είχε εκτοξευτεί στο κασέ της. Η Στόουν έβγαλε τα περισσότερα χρήματα το 2006, για το “Βασικό Ένστικτο 2”, για το οποίο αμείφθηκε με περισσότερα από 13 εκατ. δολάρια.

Όπως επεσήμανε η Σάρον Στόουν “όταν του είπα ότι δεν επρόκειτο να καθίσω στα πόδια μου, με έστειλε πίσω στο τροχόσπιτο”.

Μέχρι σήμερα η Χολιγουντιανή σταρ εκπλήσσεται που της δίνουν τον τίτλο του “συμβόλου του σεξ”. “Οι άνθρωποι θέλουν ακόμη να δουν το στήθος μου. Είμαι 62! Και λέω “αλήθεια! Ωρίμασε επιτέλους!”, αλλά επίσης λέω “να λίγο στήθος!”. Όσο για το πώς κέρδισε τόση φήμη στις αρχές της δεκαετίας του ’90 είπε: “Νομίζω ότι οι άνθρωποι ήθελαν ένα σύμβολο του σεξ. Ποτέ δεν πίστεψα ότι ήμουν τόσο σέξι… Όταν έκανα το Βασικό Ένστικτο, εξερεύνησα τη σκοτεινή μου πλευρά και έκανα φίλους με τη σκοτεινή μου πλευρά. Έμαθα να μην φοβάμαι τον εαυτό μου. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι αυτό το βρίσκουν σέξι”.Η Σάρον Στόουν μίλησε και για τις αμοιβές της λέγοντας ότι εκείνη για το Βασικό Ένστικτο αμείφθηκε με 500.000 δολάρια ενώ ο Μάικλ Ντάγκλας λέγεται ότι είχε πάρει 15 εκατ. δολάρια. Κι ενώ ακόμη ήταν διάσημη, έπρεπε να σώσει μάχη για να πάρει καλή αμοιβή. “Οταν ήμουν παγκόσμιο φαινόμενο και ήθελα δύο εκατ. δολάρια για μια ταινία, ήταν λες και τους ζητούσα να μου δώσουν το φεγγάρι, λες και ήταν κάτι παράλογο”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.