Σαρλίζ Θερόν: Δεν θα παντρευόμουν ποτέ τον Σον Πεν

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ Σαρλίζ Θερόν εμφανίστηκε στο The Howard Stern Show προκειμένου να προωθήσει τη νέα της ταινία “The Old Guard” και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι δεν θα παντρευόταν ποτέ τον Σον Πεν.

Όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε για τις φήμες που την ήθελαν αρραβωνιασμένη με τον Σον Πεν εκείνη απάντησε: “Όχι, αυτό δεν είναι αλήθεια. Όχι. Δεν έφτασα ποτέ στο σημείο να παντρευτώ σχεδόν τον Σον. Αυτά είναι βλακείες”.

“Όχι, ήμασταν απλά σε σχέση. Αυτό μόνο, ήμασταν σε σχέση. Ήταν σίγουρα σχέση. Ήταν αποκλειστική σχέση αλλά κράτησε για περίπου ένα χρόνο. Δεν συγκατοικήσαμε ποτέ. Δεν θα τον παντρευόμουν ποτέ. Δεν ήταν κάτι τέτοιο. Δεν θέλησα ποτέ να παντρευτώ. Αυτό το θέμα δεν ήταν ποτέ κάτι σημαντικό για εμένα”, είπε η Σαρλίζ Θερόν.

“Όσο για τη μοναξιά, δεν αισθάνομαι ποτέ μόνη με τα παιδιά μου”, ανέφερε η διάσημη ηθοποιός προσθέτοντας ότι δεν φοβάται τις ρομαντικές σχέσεις. “Η ζωή μου τώρα δεν μου επιτρέπει πολύ χώρο για να συμβεί κάτι τέτοιο. Μου αρέσει να βγαίνω ραντεβού, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να ζήσω ξανά με κάποιον άλλον. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, ίσως χρειαστεί να αγοράσουν το σπίτι δίπλα μου. Δεν ξέρω εάν θα μπορούσα να περάσω κάτι τέτοιο ξανά, είμαι πολύ μεγάλη για τέτοιες βλακείες”.

Πηγή πληροφοριών: people.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ