Σάλος με τις δηλώσεις του Θηβαίου – BINTEO

Με αφορμή τη συναυλία που θα έδινε ο Χρήστος Θηβαίος με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Μύλο Θεσσαλονίκης στο βράδυ της Δευτέρας, ο τραγουδοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην ραδιοφωνική παραγωγό Δέσποινα Αυγερίδου, στο FM100.

Η συνέντευξη κυλούσε ομαλά, αλλά αργότερα πήρε μια τελείως διαφορετική τροπή. Ο γνωστός τραγουδοποιός, αρχικά άσκησε κριτική στη δημοσιογράφο λέγοντας ότι το επάγγελμα της ραδιοφωνικής παραγωγού είναι αντιπαραγωγικό ενώ όταν εκείνη του απάντησε ότι είναι χημικός, ο τραγουδιστής την προέτρεψε να δουλέψει στα λιπάσματα. Απαντώντας του η παραγωγός του είπε ότι στην ίδια λογική θα έπρεπε και εκείνος να εγκαταλείψει το τραγούδι.

Σε κάποιο άλλο σημείο της συζήτησης, ο Χρήστος Θηβαίος είπε πως δουλειές υπάρχουν πάρα πολλές, αλλά είναι νέοι αυτοί που προτιμούν την ανεργία γιατί δεν θέλουν να εργαστούν και προτιμούν να ζουν με τη σύνταξη των γονιών τους. Σχολίασε πως ένας άνθρωπος δεν χρειάζεται περισσότερα από 60 ευρώ την ημέρα για να ζήσει, ενώ είπε χαρακτηριστικά «για να ζήσω την πενταμελή μου οικογένεια μου αρκούν 15 ευρώ την ημέρα», καθώς και «εγώ μπορώ να ζήσω με ένα καπέλο στη μέση του δρόμου. Να δουλέψω ως σερβιτόρος».

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε επίσης:

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 25,6% το ποσοστό της ανεργίας τον Απρίλιο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ