Σάλμα Χάγιεκ: Γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα του Μπικίνι και τρέλανε το instagram

Φωτιά έβαλε για άλλη μία φορά η Σάλμα Χάγιεκ στα social media. Η σταρ του Χόλιγουντ θέλησε να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα του Μπικίνι (5/7) ανεβάζοντας και η ίδια στο προφίλ της στο instagram, μία φωτογραφία της με μπικίνι. Η 56χρονη Μεξικανή ηθοποιός δεν είναι η πρώτη φορά που ανεβάζει αποκαλυπτικές φωτογραφίες, κάνοντας τους θαυμαστές της να παραμιλούν με το σώμα της.

Στην φωτογραφία φαίνεται η Χάγιεκ να ποζάρει σε μία πισίνα, φορώντας το μικροσκοπικό μαγιό της και έχοντας τα μαλλιά της ελεύθερα, ενώ φορά χρυσά σκουλαρίκια τριών επιπέδων, καθώς και την βέρα της.

Στη λεζάντα του post, επέλεξε να γράψει: «Χαρούμενη Ημέρα του Μπικίνι! Μπορείτε να πιστέψετε ότι το μπικίνι υπάρχει μόνο εδώ και 77 χρόνια; Ας ελπίσουμε να μην τα απαγορέψουν και αυτά». Μάλιστα χρησιμοποιώντας το hashtag #notathrowback, ενημέρωσε τους ακολούθους της πως δεν πρόκειται για παλιά φωτογραφία, αλλά για νέα.

Μόλις πριν λίγες ημέρες η σταρ είχε ανεβάσει ξανά την θερμοκρασία, ανεβάζοντας φωτογραφίες στις οποίες ήταν γυμνή στην σάουνα, με δύο διπλωμένες λευκές πετσέτες να καλύπτουν τα απολύτως απαραίτητα σημεία. Τότε στην λεζάντα είχε γράψει: «Αγκαλιάζοντας τη θεραπευτική δύναμη της σάουνας. Ιδρώνοντας, διώχνω το άγχος της εβδομάδας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ