Σαλαγκούδη: Η απάντηση με νόημα στην Ελέτσι – ΒΙΝΤΕΟ

“Αυτά που λέει η συγκεκριμένη κοπέλα χαρακτηρίζουν την ίδια” είπε με νόημα η Ανθή Σαλαγκούδη, όταν ρωτήθηκε στο “Happy Day” για τις δηλώσεις που έκανε εναντίον της η πρώην συμπαίκτριά της. Ελίζαμπεθ Ελέτσι, πριν από λίγες ημέρες.

“Δεν έχω κάτι να σχολιάσω… Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με την κοπέλα, απλά όταν είχα βγει πιο δημοφιλής, την είχα υποδείξει για να φύγει. επειδή ήταν λιγότερο καιρό. Ήθελα να κρατήσω μέσα στο παιχνίδι τότε τον Περικλή που ήταν επίσης υποψήφιος. Δεν έχει γίνει κάτι, ακόμα και να το κρατάει ως απωθημένο τον τελευταίο λόγο έχει ο κόσμος. Όπως και αυτή με ψήφιζε κάθε φορά, εγώ απλά την υπέδειξα, ο κόσμος ψήφισε” πρόσθεσε. Ενδιαφέρον είναι ότι η Ανθή Σαλαγκούδη απέφυγε να πει ακόμα και το όνομα της Ελίζαμπεθ.

“Πίσω από τις κάμερες δεν έγινε κάτι γιατί δεν κάναμε παρέα. Με τον Περικλή είχαμε όντως περάσει κάποια πράγματα. Και στεναχωρήθηκα με όσα είπε. Το είπα και στον ίδιο” σημείωσε.

Τι είχε πει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι

“Καρφιά” εκτόξευσε την περασμένη εβδομάδα προς την Ανθή Σαλαγκούδη η πρώην συμπαίκτρια της στο ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, Ελίζαμπεθ Ελέτσι. “Είναι μια προσωπικότητα, μια οντότητα που δεν θέλω πραγματικά ούτε να την βλέπω, ούτε να την ακούω γιατί ούτε το ηχόχρωμα της φωνής της μου αρέσει. Την γνωρίζετε… Πρέπει να το συλλαβίσω το όνομά της; Ξεκινά από άλφα και τελειώνει σε ήττα. Δεν υπάρχει κόντρα, ειλικρινά δεν έχουμε τσακωθεί. Απλά υπάρχει μια εμπάθεια. Είναι το άτομο που με έδιωξε από το παιχνίδι με τον δικό της μοναδικό τρόπο γιατί και εκείνη είχε εκπλαγεί κι η ίδια με τα μάτια της τα γουρλωτά. Αυτό το καρέ έχει μείνει στην ιστορία” περιέγραψε.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.