Σάκης Τανιμανίδης: Το ψυχολογικό τεστ με την γάτα και την… σκάλα

Ένα ψυχολογικό τεστ θέλησε να κάνει στους διαδικτυακούς του φίλους ο Σάκης Τανιμανίδης μέσω μιας ανάρτησής του στα social media.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής ανέβασε αρχικά ένα στόρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με μια αινιγματική φωτογραφία που απεικονίζει μια γάτα να βρίσκεται εν κινήσει, πάνω σε μια σκάλα. Το ερώτημα που θέτει στους followers του είναι αν η συγκεκριμένη γάτα φαίνεται να ανεβαίνει την σκάλα ή να την κατεβαίνει.

Σε επόμενο στόρι που ανήρτησε ο Σάκης Τανιμανίδης εξηγεί στους ακόλουθούς του τι σημαίνει η απάντηση του καθενός στο ερώτημα αυτό, σε σχέση με την στάση του απέναντι στη ζωή.

Όποιος απαντά ότι η γάτα ανεβαίνει τις σκάλες, έχει αισιόδοξη στάση απέναντι στη ζωή, ενώ, αντίθετα, όποιος βλέπει το ζώο να κατεβαίνει τις σκάλες είναι πιο επιφυλακτικός.

“Και το ψυχολογικό τεστ που κανείς δεν ζήτησε” γράφει αρχικά στο δεύτερο στόρι του ο Σάκης Τανιμανίδης, ενώ στην συνέχεια σημειώνει: “Λένε ότι αν βλέπεις τη γάτα να ανεβαίνει, έχεις μια αισιόδοξη στάση απέναντι στη ζωή, ορμάς προς τους στόχους σου, με φιλοδοξίες να τα πας καλύτερα”.

“Αν βλέπεις τη γάτα να κατεβαίνει, βλέπεις τη ζωή λίγο πιο σκεπτικά. Δεν εμπιστεύεσαι εύκολα, είσαι πιο επιφυλακτικός, πιο προσεκτικός που κάνει πιο δύσκολο και το να την πατήσεις”, καταλήγει στην ανάρτησή του.

Δείτε το ψυχολογικό τεστ που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ