Σάκης Τανιμανίδης: Με ξανθά μακριά μαλλιά στην Μύκονο

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα απολαμβάνουν το τελευταίο διάστημα το καλοκαίρι στη Μύκονο, μαζί με τα δίδυμα κορίτσια τους. Όσο περνούν ευχάριστα τις διακοπές τους, προχωρούν και τις ετοιμασίες για τη βάπτιση των παιδιών τους, η οποία αναμένεται να τελεστεί τον Σεπτέμβριο στο νησί.

Ωστόσο, ο παρουσιαστής δεν ξεχνάει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από τα όσα βιώνει, καθώς είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media.

Την Πέμπτη (28/7) ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβασε μια φωτογραφία του στον προσωπικό το λογαριασμό στο Instagram, στην οποία εμφανίζεται με… μακριά μαλλιά, σε απόχρωση του ξανθού!

Φαίνεται πως ο παρουσιαστής “φλερτάρει” με την ιδέα, όχι μόνο να μακρύνει το μαλλί του, αλλά και να το “ανοίξει” κι όλας. “1ον: Θα αφήσω μαλλί και θα το βάψω ξανθό, μου πάει!”, αναφέρει με χιουμοριστική διάθεση ο Σάκης Τανιμανίδης στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Το νέο look του παρουσιαστή προέκυψε, όταν ο Σάκης Τανιμανίδης “δανείστηκε” τα μαλλιά μιας φίλης τους προκειμένου να κάνει μια δοκιμή πάνω του, αποκαλύπτοντας το επικό αποτέλεσμα στους ακόλουθούς του.

Δείτε τη φωτογραφία και το βίντεο με το παρασκήνιο των προσπαθειών τους που δημοσίευσε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης: 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ