Σάκης Ρουβάς: «Από όταν θυμάμαι το Ηρώδειο φιλοξενεί λαϊκούς τραγουδιστές – Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το θέμα»

Σάκης Ρουβάς

Την δήλωσή του σχετικά με την επιλογή καλλιτεχνών που τραγουδούν στο Ηρώδειο, παραχώρησε ο Σάκης Ρουβάς, στην κάμερα της εκπομπής του Star, «Breakfastatstar».

Το τελευταίο διάστημα έχει ανοίξει μεγάλη συζήτηση σχετικά με το εάν αποτελεί φαινόμενο της εποχής, η εμφάνιση λαϊκών τραγουδιστών σε συναυλίες στο αρχαίο θέατρο, και εάν θα πρέπει να μην διευρύνονται τα κριτήρια στην επιλογή των καλλιτεχνών.

Η δήλωση του τραγουδιστή

«Τώρα ανεβαίνουν οι λαϊκοί τραγουδιστές στο Ηρώδειο; Από όταν το θυμάμαι, το Ηρώδειο φιλοξενεί λαϊκούς τραγουδιστές. Δεν καταλαβαίνω ακριβώς ποιο είναι το θέμα, δεν το έχω παρακολουθήσει», είπε ο Σάκης Ρουβάς.

Exit mobile version