Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ: O γιος μου κληρονόμησε τον εθισμό μου

Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ: O γιος μου κληρονόμησε τον εθισμό μου

«Δυστυχώς, υπάρχει μία γενετική συνιστώσα στον εθισμό και ο γιoς μου μάλλον την κληρονόμησε», δήλωσε ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, μετά την είδηση πως ο 20χρονος γιoς του συνελήφθη με κοκαΐνη, ουσία στην οποία είχε εθιστεί στο παρελθόν και ο ίδιος.

Ο γιος του ηθοποιού, Ίντιο, συνελήφθη ενώ βρισκόταν σε αυτοκίνητο, στο Λος Άντζελες και αφέθηκε ελεύθερος αφού πληρώθηκε εγγύηση.

«Υπάρχει μεγάλη κατανόηση και υποστήριξη στην οικογένειά μας και  είμαστε αποφασισμένοι να τον βοηθήσουμε να γίνει ο άνθρωπος που μπορεί να γίνει», συνέχισε στη δήλωσή του ο ηθοποιός, ο οποίος «βούλιαξε» στον κόσμο των ουσιών για περίπου 7 χρόνια. Κλείνοντας, ευχαρίστησε τις Αρχές που τον συνέλαβαν, προσθέτοντας πως η περίπτωση του 20χρονου γιου του μπορεί να γίνει μία νέα ιστορία ανθρώπου που γλίτωσε.

Πριν από περίπου ένα χρόνο, δημοσίευμα ήθελε τον Ίντιο να μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης καθώς είχε εθιστεί στα χάπια, κάτι που εν μέρει επιβεβαίωσε η μητέρα του, Ντέμπορα Φάκονερ. «Δεν είναι τόσο άσχημα όσο γράφουν! Δεν είναι εθισμένος, ένα χάπι την ημέρα παίρνει», είχε δηλώσει.

Γεγονός είναι, πάντως, ότι ο 20χρονος μεγάλωσε με τον πατέρα του να «παλεύει» να απεξαρτηθεί από την μαριχουάνα, την κοκαΐνη, την ηρωίνη και τα χάπια. Μάλιστα, οι γονείς του χώρισαν το 2001, όταν η Φάκονερ δεν άντεξε την συμβίωση με τον ηθοποιό που μπαινόβγαινε σε φυλακές και κέντρα αποτοξίνωσης.

Πηγή: star.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ