Ρόμπι Γουίλιαμς: «Έχω γ…εί» – Γιατί διέκοψε την συναυλία του

Σταμάτησε να τραγουδά ο Ρόμπι Γουίλιαμς σε συναυλία του στην Ολλανδία εξαιτίας της εξάντλησης.

Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε σε φεστιβάλ της Ολλανδίας το περασμένο Σάββατο. Πριν ξεκινήσει το τραγούδι του Monsoon ο 49χρονος τραγουδιστής φαινόταν να λαχανιάζει και να μην μπορεί να πει λέξη. Τότε είπε στο συγκρότημα του: «Όχι σταματήστε. Σταματήστε. Έχω γ… θεί. Έχω γ.. θεί».

Το κοινό άρχισε να χειροκροτεί για να τον ενθαρρύνει. «Είναι μακρά κόβιντ. Έχω μακρά κόβιντ. Δεν είναι η γ… νη η ηλικία μου, γ… μενοι», είπε αστειευόμενος ο Ρόμπι Γούιλιαμς.

Τότε το κοινό άρχισε να γελάει και να τον χειροκροτεί. Μερικά λεπτά μετά ξεκίνησε και πάλι η μουσική και ο Ρόμπι Γούλιαμς είπε μερικά από τα πιο γνωστά τραγούδια του, όπως το «Kids» και το «Angels».

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς έχει νοσήσει δύο φορές από τον κορονοϊό. Την πρώτη φορά αρρώστησε τον Απρίλιο του 2020, όταν βρισκόταν στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Η δεύτερη φορά ήταν τον Ιανουάριο του 2021, ενώ βρισκόταν σε διακοπές στο νησί Σαιντ Μπαρτς της Καραϊβικής με τη σύζυγό του Άιντα και τα τέσσερα παιδιά τους.

Το 2020 είπε στους θαυμαστές του ότι «ο ψυχικός αγώνας ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι σχετικά με την καραντίνα, το να φροντίσουμε να μην γλιστρήσουμε στις δικές μας σκοτεινές τρύπες».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ