Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του, πέντε ημέρες μετά τον θάνατό του

Μια συγκινητική ανάρτηση, πέντε ημέρες ύστερα από τον θάνατο του πατέρα της Ρόμπερτ Ουίλιαμς, έκανε η Ιλένια.

Η Ιλένια Ουίλιαμς ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που απεικονίζει τον ήλιο να δύει πάνω από την θάλασσα και έγραψε χαρακτηριστικά: «Το ξέρω κάποτε θα φύγεις, θα χαθείς, Σαν ένα όνειρο». Πρόκειται για έναν στίχο από το μουσικό κομμάτι με τίτλο “Σαν ένα όνειρο”, το οποίο είχε τραγουδήσει ο πατέρας της, μαζί με την Μπέσσυ Αργυράκη.

Υπενθυμίζεται πως ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφυγε από τη ζωή την Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022, σε ηλικία 73 ετών, έπειτα από μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Ο αγαπημένος τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη στο πανελλήνιο και ιδιαίτερα στον καλλιτεχνικό κόσμο και τους δικούς του ανθρώπους.

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Ραγίζει καρδιές το βίντεο που ανέβασε η κόρη του, Ιλένια

Την ημέρα που έφυγε από την ζωή ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς η Ιλένια είχε κάνει μια ακόμη ανάρτηση στα social media που ράγισε καρδιές.

Η Ιλένια Ουίλιαμς ανέβασε βίντεο στο Instagram, στο οποίο εμφανίζεται η ίδια να τραγουδάει, καθισμένη στο σαλόνι του σπιτιού της, με τον πατέρα της στο πλάι της να παίζει κιθάρα.

Το τραγούδι που ερμηνεύει φέρει τον τίτλο “Stand by me” του Ben E. King.

«Δεν φοβάμαι. Ξέρω ότι είσαι ακόμα εδώ και πάντα θα είσαι δίπλα μου μπαμπά μου. Μπαμπά μας», είχε γράψει η Ιλένια Ουίλιαμς στην ανάρτησή της για τον πατέρα της Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Ακολουθεί το βίντεο που ανέβασε η Ιλένια Ουίλιαμς:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ