Robbie Williams: Ευχαρίστησε τους «γενναιόδωρους» Έλληνες – Η νέα ανάρτηση μετά την συναυλία

Για τη γενναιοδωρία του ελληνικού λαού, κρατώντας ένα δώρο για το κακό το μάτι, μίλησε ο Robbie Williams, αφού το αστείο του, στο οποίο αποκάλεσε «κλέφτες» τους Έλληνες, στην συναυλία του στο Rockwave Festival στη σκηνή του Terravibe στη Μαλακάσα, προκάλεσε αντιδράσεις.

Robbie Williams: Αντιδράσεις για την ατάκα του στη συναυλία στη Μαλακάσα – Αποκάλεσε «κλέφτες» τους Έλληνες

Ο διεθνούς φήμης τραγουδιστής είχε πει στη συναυλία πως: «Κανείς δεν ήθελε να αγγίξει τον πισινό μου, αλλά ήθελαν να κλέψουν τα πετράδια από την μπλούζα μου. Αυτή είναι η Ελλάδα. Μπορείς να το κρατήσεις αυτό Ρόμπι (σ.σ. το γιλέκο), αλλά εμείς θα πουλήσουμε τα πετράδια αύριο στο Ebay».

Λίγες ώρες πριν και ενώ είχε προκληθεί σάλος με την δήλωσή του ο Ρόμπι Γουίλιαμς, ανέβασε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και κρατώντας ένα δώρο που έλαβε για το κακό το μάτι όπως είπε, ανέφερε: «Για να γιορτάσω το πιο ωραίο σόου που είχα χθες το βράδυ με τους πιο ζεστούς γενναιόδωρους σε πνεύμα θεατές στο πιο άμεσο και όμορφο περιβάλλον που θα είμαι για πάντα ευγνώμον, θέλω να πω ευχαριστώ Ελλάδα. Και πήρα και αυτό το δώρο σήμερα που είναι για το κακό μάτι και αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για αυτό. Ο Θεός να σε έχει καλά Ελλάδα, σ’ αγαπώ».

Robbie Williams: Οι 9 φωτογραφίες από τη συναυλία του στην Μαλακάσα – «Ευχαριστώ Ελλάδα»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ