Ρίτα Όρα: Γιατί της “τράβηξε το αυτί” η δισκογραφική εταιρεία της

Δυσαρέσκεια φέρεται να έχει προκαλέσει στη δισκογραφική της εταιρεία η Ρίτα Όρα με την προκλητική συμπεριφορά της στην Αυστραλία.

Λίγες ημέρες πριν φύγει από την Αυστραλία με προορισμό το Λος Άντζελες, ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε να ερωτοτροπεί δημοσίως τόσο με τον σύντροφό της, τον σκηνοθέτη Τάικα Γουαϊτίτι όσο και με την ηθοποιό Τέσα Τόμπσον. Οι τρεις τους έδειχναν να έχουν έντονα ερωτική διάθεση ανταλλάσσοντας φιλιά, χάδια, χαμόγελα σε δημόσια θέα φουντώνοντας τις φήμες για το τι μπορεί να τρέχει μεταξύ τους πίσω από κλειστές πόρτες.

Σύμφωνα με την Daily Telegraph, αυτά τα πλάνα δεν εντυπωσίασαν και τόσο τους ανθρώπους της δισκογραφικής εταιρείας της βρετανίδας popstar με καταγωγή από το Κόσοβο. Πηγή που συνεργάζεται με τη Ρίτα, μιλώντας στην εφημερίδα, σημείωσε “Δεν τους άρεσε καθόλου η συμπεριφορά της, αυτό άκουσα”. Πάντως, άνθρωποι της Warner Music στην Αυστραλία, είπαν στην εφημερίδα την Παρασκευή ότι ανυπομονούν να ξαναέχουν κοντά τους την καλλιτέχνιδα.

Εκπρόσωπος της εταιρείας είπε: “Η Ρίτα είναι εκπληκτική και σκληρά εργαζόμενη καλλιτέχνις. Μας άρεσε πολύ που την είχαμε στην Αυστραλία. Ανυπομονούμε να την έχουμε ξανά κοντά μας”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ