Ρίτα Όρα: Ερωτική διάθεση και τρελό κέφι για την popstar και τον σύντροφό της -Ποιο είναι το… τρίτο πρόσωπο της σχέσης

Ανεβαίνει η θερμοκρασία στη σχέση της Ρίτα Όρα με τον σκηνοθέτη Taika Waititi οι οποίοι δεν συγκρατούν το πάθος τους, αφήνοντάς το να εκδηλωθεί δημοσίως μέρα μεσημέρι και υπό την παρουσία της Tessa Thompson.Η 30χρονη τραγουδίστρια, χαμογελά και γέρνει προς το μέρος του συντρόφου της, ενώ μαζί τους βρίσκεται και η 37χρονη ηθοποιός, έπειτα από ένα ολονύχτιο πάρτι στο σπίτι του Taika στο Σίδνεϊ.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει αποκλειστικά η MailOnline, οι τρεις δείχνουν να είναι σε τρελό κέφι και να έχουν εξίσου ερωτική διάθεση. Η Ρίτα φιλά τον σύντροφό της, ψιθυρίζει μυστικά στο αυτί της ηθοποιού, έρχεται κοντά της και δείχνουν να μοιράζονται μεγάλη οικειότητα, ενώ δεν σταματούν να ερωτοτροπούν και οι τρεις μεταξύ τους. Ο σκηνοθέτης δείχνει να έχει άνεση και με την Tessa με την οποία είναι ιδιαίτερα τρυφερός και περνά το χέρι του γύρω από τους ώμους της, ενώ και οι δύο γυναίκες αφήνουν φιλιά στα μάγουλά του. Η Tessa κάθεται σχεδόν στην αγκαλιά του ενώ όταν αυτός σηκώνεται φέρνει τα πόδια της πάνω στα πόδια της Ρίτα.

Στο μεταξύ η Sydney Morning Herald μετέδωσε πως η Ρίτα μετακόμισε στο σπίτι του σκηνοθέτη στα ανατολικά προάστια του Σίδνεϊ, ενώ εκεί γυρίζεται η τέταρτη ταινία της Μarvel “Thor: Love and Thunder”, με πρωταγωνιστή τον Κρις Χέμσγουορθ για άλλη μια φορά.

Η σχέση τους δημοσιοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα όταν έφτασαν μαζί στην πρεμιέρα ταινίας στην Όπερα του Σίδνεϊ., Απέφυγαν να φωτογραφηθούν μαζί στο κόκκινο χαλί αλλά κάθισαν πλάι πλάι. Νωρίτερα μέσα στον χρόνο η Ρίτα χώρισε από τον επίσης σκηνοθέτη Ρομάν Γαβράς.

σχολίασε κι εσύ