Ρίκα Διαλυνά: Ο πατέρας μου έμαθε ότι ήταν… πεθαμένος και πήγε να δει τον τάφο του

Η ηθοποιός Ρίκα Διαλυνά αναφέρθηκε στον πατέρα της λέγοντας πως όταν εκείνος γύρισε από τον πόλεμο του είπαν ότι τον θεωρούσαν νεκρό και πως υπάρχει ο τάφος του στα Χανιά καθώς και στην εικόνα που της είχε δώσει την οποία έχει πάντοτε μαζί της.

“Φοβάμαι πολύ τα αεροπλάνα, μάλιστα έχω πάντα μαζί μου μια εικονίτσα, την Παναγία, την οποία μου έχει κάνει δώρο ο μπαμπάς μου όταν ήμουν μικρή. Την είχε στον πόλεμο στην Αλβανία, ο οποίος ήρθε από τα Χανιά στο Ηράκλειο τότε με τα πόδια και τον ειδοποίησαν ότι υπάρχει ο τάφος του στα Χανιά”, είπε η Ρίκα Διαλυνά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν.

“Ήταν αξιωματικός, πήγε στα Χανιά και είδε το όνομά του γραμμένο επάνω στον τάφο που του είχαν κάνει, γιατί τον είχαν για νεκρό, τότε έσκυψε και έβγαλε εκείνος το σταυρό που έγραφε επάνω το όνομά του. Χωρίς αυτή την εικόνα που μου είχε δώσει ο μπαμπάς μου, δεν μπορώ να φύγω να πάω πουθενά. Μου την είχε δώσει μία μέρα που είχα αρρωστήσει και μου είπε: ‘Να την έχεις πάντα μαζί σου’”, σημείωσε η γνωστή ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ