Ριάνα: Ποζάρει με τη νέα της συλλογή εσωρούχων και προκαλεί ταχυπαλμίες

Η Ριάνα είναι σίγουρα μια γυναίκα, για την οποία μπορούμε να πούμε πολλά. Ταλαντούχα, όμορφη, με δυνατή προσωπικότητα και χαρακτήρα, η απόλυτη pop diva που δεν δίστασε ποτέ να δείξει τον αληθινό της εαυτό και να εκφράσει ελεύθερα κάθε της σκέψη. Αυτό είναι, μάλιστα, που την έχει αναδείξει και ως δυνατό role model για εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο.

Αυτήν τη φορά, και μετά από την επιβεβαίωση της σχέσης της με τον ράπερ ASAP Rocky, αφού φυσικά είχε υπάρξει έντονη φημολογία, η Ριρί ανέβασε επικίνδυνα την θερμοκρασία με μια ultra sexy φωτογραφία της στο instagram, φορώντας ένα σετ εσωρούχων από την σειρά Savage x Fenty, που σχεδιάζει η ίδια, στα χρώματα του πορτοκαλί και του κίτρινου. Ολοκλήρωσε το look με λευκά high heel mules με γουνάκι και λαμπερά κοσμήματα.

“Σκεφτόμουν επί τρία λεπτά για να γράψω κάτι, αλλά δεν έχω τίποτα να πω”, έγραψε η ίδια στο σχετικό post, με τους θαυμαστές της να απαντούν πως αυτή η φωτογραφία τα λέει όλα. Και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο, αφού η αγαπημένη μας Riri είναι όντως στα καλύτερα της, ερωτευμένη, ευτυχισμένη και, όπως πάντα, hot as hell.

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ