Ράντου: Βγήκε κανιβαλισμός, πολύ μίσος κι από τις δύο πλευρές – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2Night Show” ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Ελένη Ράντου. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε και στα δυσάρεστα γεγονότα που επισκίασαν το χώρο του θεάματος.

“Τα μεγάλα σοκ κι οι εποχές που είναι στριμόκ…ες αποκαλύπτουν κιόλα, είναι αποκαλυπτικές εποχές. Μέσα από αυτό που ζήσαμε δεν μου αποκαλύφθηκαν μόνο τα συγκεκριμένα περιστατικά αλλά και ο κόσμος πως το αντιμετώπισε. Ήταν αποκαλυπτικό από όλες τις πλευρές. Βγήκε κανιβαλισμός, πολύ μίσος κι από τις δύο πλευρές κι ήταν λίγο αγριευτικό και σοκαριστικό. Είτε έπαιρνες θέση είτε όχι ήταν μια στιγμή που εξέθετε τους πάντες. Ήταν όλοι εκτεθειμένοι, γιατί έπεφτε φως σε πολύ σκοτάδι κι αυτό εξέθετε κι αυτούς που το άκουγαν κι όχι μόνο αυτούς που το διέπρατταν” ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.

“Ένα πράγμα που με θυμώνει πάρα πολύ είναι ότι ένα θέμα κοινωνίας, έγινε θέμα του θεάτρου. Τέτοια φαινόμενα ειναι μέσα σε μία ολόκληρη κοινωνία. Ό,τι τα αποκάλυψε αυτός ο χώρος, δεν σημαίνει ότι είναι προβλήματά του αλλά μιας ολόκληρης κοινωνίας. Είτε είσαι καλλιτέχνης είτε όχι είναι το ίδιο κακό να συμβάινουνε» συμπλήρωσε η Ελένη Ράντου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ