Ράντου: “Έχω χάσει πολλά χρήματα”

Ράντου: “Έχω χάσει πολλά χρήματα”

Με αφορμή την παράσταση “Κατάδικός μου”, η Ελένη Ράντου μιλά για τις παραγωγές στο θέατρο και παραδέχεται ότι έχει χάσει πολλά λεφτά, γιατί κάνει η ίδια τις παραγωγές της για να πληρώνει καλύτερα τους ηθοποιούς.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της:

Έχει τύχει να βρεθείς στο χείλος της οικονομικής καταστροφής, εξαιτίας μιας παραγωγής, που δεν πήγε τόσο καλά, όσο θα περίμενες;

Έχω χάσει πολλά χρήματα μέχρι τώρα. Αν μια παραγωγή δεν πάει καλά, μπορεί να χάσεις και 200.000 ευρώ  ή και περισσότερα. Μου έχει τύχει να να χάσω ένα τέτοιο ποσό, αλλά αν κάποτε υπήρχε η σκέψη ότι θα κάνω ό,τι μου ζητηθεί στην τηλεόραση για να ξεπληρώσω τους ανθρώπους στους οποιους χρωστάω, τώρα δεν υπάρχει αυτό το “παράθυρο κινδύνου” και οικονομικά αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις την αγάπη σου γαργάρα.

Θα μπορούσα να έχω παραγωγό, αλλά αν το έκανα αυτό θα αφαιρούσα αυτόματα ένα μερίδιο  της αγάπης που έχω γι’ αυτή τη δουλειά. Προτιμώ να αναλάβω εγώ την παραγωγή της παράστασης και να μπορώ να πληρώνω τους ηθοποιούς καλύτερα, γιατί θέλω να πληρώνω  τους ηθοποιούς καλύτερα, γιατί θέλω να δημιουργώ ένα περιβάλλον εργασίας όπου ο καθένας θα παίρνει αυτό που του αξίζει.

Αυτό που με θυμώνει είναι ότι προσπαθούν να μας περάσουν ότι αυτό που μας συμβαίνει μας αξίζει. Και αυτό είναι ό,τι χειρότερο, ό,τι πιο πονηρό και πιο ευτελές μας έχουν κάνει.

 

Πηγή: Οκ!

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ