Ράιαν Ρέινολντς: Η σωτήρια κολονοσκόπηση και ο λόγος που μαγνητοσκόπησε την εξέταση

Ο Ράιαν Ρέινολντς ανακάλυψε ότι είχε έναν «λεπτό πολύποδα» στο παχύ έντερο κατά την πρώτη του κολονοσκόπηση. Ο ηθοποιός χαρακτήρισε σωτήρια για την ζωή του την εξέταση και αποφάσισε να την βιντεοσκοπήσει για να αποστιγματίσει τη διαδικασία.

Ο 45χρονος ηθοποιός του «Deadpool» και ο συμπρόεδρος του ποδοσφαιρικού συλλόγου του Ρέξαμ, Ρομπ Μακ Ελένεϊ, αποφάσισαν να συνεργαστούν με τον Lead From Behind, έναν οργανισμό ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, για να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους – ειδικά τους άνδρες – να κάνουν τη διαδικασία όταν έρθει η ώρα.

Σε ένα βίντεο στο YouTube που ανέβηκε στη σελίδα του Ράιαν Ρέινολντς την Τρίτη, οι δυο τους εξήγησαν ότι ήθελαν να αποδείξουν πώς το «απλό βήμα» μπορεί να «σώσει ζωές».

«Κανονικά δεν θα έκανα ποτέ καμία ιατρική διαδικασία μπροστά στην κάμερα ούτε θα την μοιραζόμουν δημόσια στη συνέχεια», είπε ο Ρέινολντς.

«Αλλά δεν είναι κάθε μέρα που μπορείς να ευαισθητοποιήσεις για κάτι που σίγουρα θα σώσει ζωές. Αυτό είναι αρκετό κίνητρο για μένα ώστε να σε αφήσω να δεις μια κάμερα που μου βάζουν στον κ@@ο».

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι εντόπισαν έναν «εξαιρετικά λεπτό πολύποδα» στη δεξιά πλευρά του παχέος εντέρου του, ο οποίος αφαιρέθηκε αμέσως.

«Αυτό ήταν δυνητικά σωτήριο για εσάς – δεν αστειεύομαι, δεν είμαι υπερβολικά δραματικός», είπε ο γιατρός στον ηθοποιό καθώς έδειχνε τις εικόνες του ιστού. «Ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που το κάνετε αυτό. Δεν υπήρχαν συμπτώματα».

Όσο για τον McElhenney, ο γιατρός του αποκάλυψε ότι βρήκαν τρεις πολύποδες που «δεν ήταν κάτι σπουδαίο, αλλά σίγουρα ήταν καλό που τους βρήκαμε νωρίς και τους αφαιρέσαμε».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ