Πρώτη δημόσια εμφάνιση για Ιωάννα Μαλέσκου – Κωνσταντίνο Δανιά

Οι φήμες που θέλουν την Ιωάννα Μαλέσκου να έχει σχέση με τον Κωνσταντίνο Δανιά έχουν πάρει “φωτιά” το τελευταίο διάστημα, ενώ πρόσφατα η παρουσιάστρια δήλωσε πως είναι πολύ καλά στην προσωπική της ζωή χωρίς να αναφέρει τίποτα παραπάνω.

Πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello, τους εντόπισε να αποχωρούν μαζί από το θέατρο «Μουσούρη», όπου βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Ο κήπος με τις αλήθειες».

Οι δυο τους προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να αποφύγουν διακριτικά τα φλας των φωτογράφων. Αυτή ήταν και η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Ιωάννας Μαλέσκου και του Κωνσταντίνου Δανιά, μετά τις φήμες πως είναι ζευγάρι.

Η Ιωάννα Μαλέσκου στη Μονεμβασιά με τον σύντροφό της

Οι δυο τους κάνουν συχνά εξορμήσεις τα Σαββατοκύριακα σε προορισμούς όπως το Ναύπλιο και τη Μονεμβασιά, με την Ιωάννα Μαλέσκου να δημοσιεύει στιγμιότυπα στον λογαριασμό της στο Instagram χωρίς να αποκαλύπτει την… παρέα της.

Οι πιο παρατηρητικοί ωστόσο εντόπισαν τον Κωνσταντίνο Δανιά σε βίντεο που δημοσίευσε η παρουσιάστρια από το ταξίδι τους στη Μονεμβασιά πριν από μερικές εβδομάδες.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε βίντεο από το κάστρο της Μονεμβασιάς στο οποίο ο σύντροφός της, φορώντας το καπέλο του ανάποδα όπως συνηθίζει, φαίνεται να είναι λίγα μέτρα δίπλα της και να χειρίζεται το drone.

Ιωάννα μαλέσκου

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ