Πρίγκιπας Τζορτζ: Στο γήπεδο μαζί με τον πατέρα του – Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του πρίγκιπα Ουίλιαμ μετά την ανακοίνωση της Κέιτ

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εθεάθη να απολαμβάνει στιγμές με τον γιο του, πρίγκιπα Τζορτζ, στον αγώνα του Conference League της Aston Villa που έγινε χθες το βράδυ στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση της Κέιτ Μίντλετον με καρκίνο.

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας εθεάθη να χειροκροτεί στις εξέδρες του Villa Park μαζί με τον μεγαλύτερο γιο του, τον πρίγκιπα Τζορτζ, καθώς η κεφαλιά του επιθετικού Ollie Watkins έδωσε από νωρίς το προβάδισμα έναντι της γαλλικής Λιλ στο 14ο λεπτό.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ – ένας φανατικός οπαδός της Άστον Βίλα – εθεάθη να λέει λίγα λόγια στον χαμογελαστό γιο του, ντυμένο στα χρώματα της ομάδας.

 

Η οικογένεια έμενε στο Anmer Hall στο Νόρφολκ με τους γονείς της Κέιτ Μίντλετον κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών του Πάσχα, καθώς η Κέιτ λαμβάνει θεραπεία για μια άγνωστη μορφή καρκίνου, όπως ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα.

Την Τετάρτη, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μπήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για πρώτη φορά μετά την είδηση ​​της διάγνωσης καρκίνου της συζύγου του, αποτίοντας φόρο τιμής στην αθλήτρια, Ρέιτσελ Ντέιλι, αφού ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το διεθνές ποδόσφαιρο.

Η οικογένεια κράτησε χαμηλό προφίλ τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς η Πριγκίπισσα της Ουαλίας χρειάζεται χρόνο για να αναρρώσει εν μέσω «προληπτικών» γύρων χημειοθεραπείας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ