Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Το αστείο για τις γκριμάτσες του Λούι

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν άφησε ασχολίαστη τη συμπεριφορά του μικρότερου γιου του, πρίγκιπα Λούι την πρώτη ημέρα των εορταστικών εκδηλώσεων για το Πλατινένιο Ιωβηλαίου.

Ο πρίγκιπας Λούι έκλεψε την παράσταση τόσο πάνω στην άμαξα όσο και στο μπαλκόνι των Ανακτόρων, καθώς με τις γκριμάτσες και τις αντιδράσεις του μπήκε κατευθείαν στην καρδιά του έθνους.

πρίγκιπας Λούι

Το Σάββατο το πρωί ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπρτιζ συνοδευόμενοι από τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους, πρίγκιπα Τζορτζ, 8 ετών και πριγκίπισσα Σάρλοτ επτά ετών, επισκέφθηκαν την Ουαλία. Ο πρίγκιπας Λούι έμεινε στο σπίτι. Το πλήθος λάτρεψε τα δύο παιδιά με τη σεμνότητα και τη γλυκύτητά τους, αλλά σίγουρα αισθητή έγινε η απουσία του πιο χαριτωμένου, του Λούι.

Δύο φίλες, η Άννα Τζόουνς και η Σάντρα Χάρις, μίλησαν στην οικογένεια των Κέμπριτζ για τους εορτασμούς της περασμένης εβδομάδας και ρώτησαν τα αδέλφια του Λούι: “Πού είναι ο αδελφός σας; Αναρωτιόμασταν πού ήταν!”

Ο Ουίλιαμ δεν έχασε την ευκαιρία να αστειευτεί λέγοντας πως το ταξίδι θα ήταν υπερβολικό για τον Λούι, προτού πέσει στο πάτωμα και αρχίσει τις χειρονομίες, ενώ πρόσθεσε πως πιθανώς ο μικρούλης θα κατέληγε να ξαπλώνει κάτω.

Οι δύο φίλες απευθυνόμενες στη Σάρλοτ και τον Τζορτζ ρώτησαν για τη βόλτα με την άμαξα στη διάρκεια της παρέλασης Trooping the Colour, καθώς το πλήθος είδε τη Σάρλοτ να κάνει παρατήρηση στον αδελφό της λέγοντας: “Λούι, σταμάτα να κουνάς τόσο πολύ το χέρι” σύμφωνα με τη Mirror. Μάλιστα, στο βίντεο η Σάρλοτ φαίνεται να πιάνει το χέρι του αδελφού της και να το κατεβάζει, για να σταματήσει να χαιρετά το συγκεντρωμένο πλήθος.

“Είναι αυταρχική, Τζορτζ;” ρώτησαν τον μεγαλύτερο αδελφό της και τότε πετάχτηκε η Κέιτ: “Τουλάχιστον δεν λέτε ότι είναι η μαμά αυταρχική!”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ