Πρίγκιπας Κάρολος: Γνωστή τραγουδίστρια τον κατηγορεί για το Βατερλό στην ερωτική της ζωή

Ο πρίγκιπας Κάρολος έχει καταστρέψει την ερωτική ζωή της τραγουδίστριας των Three Degrees, όπως τον κατηγορεί η ίδια, αν και αυτός σίγουρα δεν μπορεί να το φανταστεί.

Η Σίλα Φέργκιουσον γνωρίστηκε με τον πρίγκιπα της Ουαλίας το βράδυ των 30ών γενεθλίων του όταν τραγούδησε για εκείνον, και από τότε εκείνη έγινε η αγαπημένη του τραγουδίστρια ενώ έγιναν καλοί φίλοι. Ωστόσο, τώρα ο  Κάρολος θα πρέπει να τρέμει τη στιγμή της συνάντησης με την τραγουδίστρια, καθώς έχει να του εκφράσει ένα μεγάλο παράπονο.

Η ίδια υποστηρίζει ότι όταν θα τον συναντήσει θα του αναφέρει ένα πολύ ευαίσθητο θέμα,  που αφορά στην προσωπική της κατάσταση. “Έχει καταστρέψει την ερωτική μου ζωή και δεν θα έχω πρόβλημα να του το πω την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε” προειδοποιεί η Φέργκιουσον. Όπως διευκρίνισε, το γεγονός ότι έχει σχέσεις με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου απομακρύνει τους άνδρες από κοντά της, κάτι που την έχει αφήσει μόνη και πρέπει να στηρίζεται σε ιστότοπους γνωριμιών στα 74 της χρόνια.

“Κατέστρεψε την ερωτική μου ζωή. Συνάντησα ένα τύπο μια φορά στην ντίσκο και του λέω, “θέλεις να χορέψουμε;” και είπε: “Δεν μπορώ να χορέψω μαζί σου, είσαι η αγαπημένη του πρίγκιπα Κάρολου”.  Η βασιλική φιλία επηρεάζει ακόμη και τις … διαδικτυακές της ευκαιρίας. “Κάθε φορά που αναφέρω ποια ήμουν, αναφέρεται το όνομα του  Κάρολου. Σκέφτομαι πως δεν θα βρω ποτέ κανέναν”.

Όταν ο πρίγκιπας Κάρολος γνώρισε τη Σίλα Φέργκιουσον φέρεται γοητεύτηκε τόσο από εκείνη  που τη διεκδίκησε ερωτικά. Ωστόσο, εκείνη επιμένει ότι ποτέ δεν είχε κάποιον ρομαντικό δεσμό με τον πρίγκιπα. Ωστόσο, το θέμα του φημολογούμενου ειδυλλίου ποτέ δεν ξεκαθαρίστηκε. Μία δύσκολη στιγμή στη φιλία τους ήταν το 2020 όταν η Φέργκιουσον σκεφτόταν να παραιτηθεί από τον ρόλο της ως πρέσβειρα του ιδρύματος του πρίγκιπα Κάρολου, υποστηρίζοντας ότι αυτό δεν είναι αρκετά επικοινωνιακό, όπως θα έπρεπε να είναι.

Η Φέργκιουσον παντρεύτηκε τον Βρετανό επιχειρηματία Κρις  Ρόμπινσον το 1980 και απέκτησαν τις δίδυμες κόρες Αλίσια και Αλεξάντρια. Πήραν διαζύγιο το 2004, το ίδιο έτος που εμφανίστηκε στο reality show “I’m A Celebrity”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ