Πρίγκιπας Φίλιππος: Τι σχέση είχε με τη γιαγιά της Κάρα Ντελεβίν – Στο φως μια ασπρόμαυρη οικογενειακή ΦΩΤΟ

Στη δημοσιότητα έδωσαν οι Κάρα και Πόπι Ντελεβίν μία ανέκδοτη φωτογραφία της γιαγιάς τους Άντζελα, που ποζάρει στο πλευρό του τότε 17χρονου πρίγκιπα Φίλιππου, στη Βενετία.

Τα δύο μοντέλα, που έχουν καταβολές από τη βρετανική αριστοκρατία, αποκάλυψαν την ασπρόμαυρη οικογενειακή φωτογραφία στον λογαριασμό τους στο instagram. Η μητέρα του πατέρα τους Άντζελα Ντελεβίν σ’ αυτό το καρέ κάθεται δίπλα στον Δούκα του Εδιμβούργου.

Ήταν το 1938, όπως γράφει η Πόπι Ντελεβίν, όταν η γιαγιά των κοριτσιών πόζαρε δίπλα στον 17χρονο Φίλιππο. “Τα ξαδέλφια μου θυμούνται να λέει πως αφού τον συνάντησε, σκέφτηκε πως θα γινόταν πολύ καλός σύζυγος κάποια μέρα. Πόσο δίκιο είχε” πρόσθεσε το μοντέλο στη δική του ανάρτηση.

Η πρώτη ξαδέλφη της Κάρα Εντουίνα Τζιεβ έγραψε ότι η γιαγιά της και ο πρίγκιπας γνωρίστηκαν στη Βενετία το 1938. Η Άντζελα Ντελεβίν πέθανε το 2015 σε ηλικία 102 ετών και ήταν η μητέρα του πατέρα της Κάρα και της Πόπι, Κάρολου Ντελεβίν.

Γεννήθηκε το 1912 στο νότιο Κένσινγκτον και ήταν η κόρη του γεννημένου στον Καναδά, Βρετανού δικηγόρου και πολιτικού σερ Χάμαρ Γκρίνγουντ και της Μάρτζερι Σπένσερ. Η οικογένειά της είχε καλές διασυνδέσεις. Η αδελφή του λόρδου Γκρίνγουντ παντρεύτηκε τον πολιτικό Λίο Άμερι και η θεία της Άντζελα από την πλευρά της μητέρας της ήταν η μητριά της συζύγου του λόρδου Μαουντμπάτεν, Εντουίνα. Η Άντζελα παντρεύτηκε τον γιο του διάσημου καλλιτέχνη Φίλιπ ντε Λάζλο, Έντουαρντ Ντάντλεϊ Ντελεβίν το 1937 και το ζευγάρι ήταν μαζί 37 χρόνια έως τον θάνατό του το 1974.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ