Πρίγκιπας Φίλιππος: Μεταφέρθηκε σε καρδιολογική κλινική – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από τη διακομιδή του

Έπειτα από 14 ημέρες στην ιδιωτική κλινική του Λονδίνου, ο πρίγκιπας Φίλιππος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Αγίου Βαρθολομαίου για εξέταση για παρακολούθηση υπάρχοντος καρδιακού προβλήματος.

Ο 99χρονος Δούκας του Εδιμβούργου είχε μεταφερθεί για λίγες ημέρες στις 16 Φεβρουαρίου στο νοσοκομείο” Βασιλιάς Εδουάρδος Ζ'” ως προληπτικό μέτρο έπειτα από μία ξαφνική αδιαθεσία. Εκεί λάμβανε θεραπεία για μία μόλυνση όπως είχε γίνει μετά γνωστό, ενώ αυτή ήταν η πιο μακροχρόνια νοσηλεία του από ποτέ. Παρέμεινε νοσηλευόμενος έως και σήμερα το πρωί, 1η Μαρτίου.

Η διακομιδή του 99χρονου συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ στο νοσοκομείο του Αγίου Βαρθολομαίου, το οποίο διαθέτει καρδιολογική κλινική, έγινε με απόλυτη διακριτικότητα, με άνδρες του νοσοκομείου και της ασφάλειας να σχηματίζουν ασπίδα ανοίγοντας ομπρέλες ώστε οι φωτογράφοι να μην “κλέψουν” φωτογραφία του ασθενούς τη στιγμή που από την πίσω είσοδο του νοσοκομείου μεταφερόταν στο ασθενοφόρο.

Όπως ειπώθηκε και σήμερα, ο πρίγκιπας Φίλιππος είναι καλά και θα συνεχίσει να λαμβάνει θεραπεία για τη λοίμωξή του, ενώ στο νέο νοσοκομείο αναμένεται να μείνει έως το τέλος της εβδομάδας.

Η ανακοίνωση από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ

Εκπρόσωπος των Ανακτόρων δήλωσε στις 12.30: “Ο Δούκας του Εδιμβούργου σήμερα μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο του Βασιλιά Εδουάρδου Ζ’ στo Νοσοκομείο του Αγίου Βαρθολομαίου όπου οι γιατροί θα συνεχίσουν να τον παρακολουθούν για μία μόλυνση καθώς και θα τον υποβάλλουν σε εξετάσεις για μία προϋπάρχουσα καρδιακή πάθηση. Ο Δούκας αισθάνεται άνετα και ανταποκρίνεται στη θεραπεία, αλλά αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο τουλάχιστον ως το τέλος της εβδομάδας”.

Το νοσοκομείο του Αγίυο Βαθολομαίου, γνωστό ως “Μπαρτς”, είναι διεθνώς αναγνωρισμένο και θεωρείται εξαιρετικό κέντρο για καρδιακά ζητήματα και θεραπεία καρκίνου”. Βρίσκεται κοντά στον Καθεδρικό του Αγίου Παύλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ