Πρίγκιπας Χάρι: Προσελήφθη στην πρώτη κανονική δουλειά του

Επικεφαλής της εταιρείας BetterUP Inc., διαδικτυακής εταιρείας καθοδήγησης και ψυχικής υγείας τίθεται ο πρίγκιπας Χάρι στην πρώτη του κανονική δουλειά μετά την παραίτησή του από τα πριγκιπικά του καθήκοντα. Ο Χάρι θα είναι στέλεχος πλέον σε εταιρεία startup της Silicon Valley και ο ίδιος, μιλώντας στη Wall Street Journal δήλωσε πως “σκοπεύω να συμβάλω στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων. Η καθοδήγηση παρέχει ατελείωτες δυνατότητες για προσωπική ανάπτυξη, αυξημένη ευαισθητοποίηση και μια γενικότερη καλύτερη ζωή”.

Πρόσθεσε ότι χρησιμοποιεί προσωπικά την εφαρμογή και έναν καθοδηγητή εδώ και μερικούς μήνες. Όπως σημείωσε: “Συνδέθηκα με τον καθοδηγητή μου, ο οποίος, πραγματικά είναι φοβερός και μου έδωσε υγιείς συμβουλές και μια νέα προοπτική, η οποία είναι τόσο πολύτιμη”. Ο CEO της εταιρείας Αλέξι Ρομπισό αρνήθηκε να αναφέρει ποιος θα είναι ο μισθός του πρίγκιπα, τον οποίο γνώρισε μέσω φίλων. Την εφαρμογή αυτή χρησιμοποιούν επιχειρηματικοί όμιλοι όπως οι Hilton, Facebook και Chevron για να βελτιώσουν την ψυχική υγεία των εργαζομένων τους.

Ο Χάρι αναμένεται να συμμετάσχει σε πρωτοβουλίες, συμπεριλαμβανομένων αποφάσεων στρατηγικής ανάπτυξης νέων προϊόντων, φιλανθρωπικές συνεισφορές, και να υποστηρίξει δημόσια θέματα που σχετίζονται με την ψυχική υγεία.

Σε μια ανακοίνωση όπου συστηνόταν στους νέους συναδέλφους του ο Χάρι αποκάλυψε ότι οι εργαζόμενοι στο ίδρυμά του Archewell θα έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες της εταιρείας. Ο CEO της BetterUP Inc, που μεγάλωσε στο Ντάλας του Τέξας και η μητέρα του ήταν Ελληνίδα μετανάστρια, είπε ότι ο Χάρι ήδη έχει βοηθήσει στη λήψη αποφάσεων και σημείωσε ότι ο έκτος στη σειρά διαδοχής στον βρετανικό θρόνο προέρχεται από πολύ διαφορετικό υπόβαθρο από τους συνεργάτες του. Η BetterUp φέρεται να χρεώνει τις εταιρείες περίπου 2.000 δολάρια τον υπάλληλο για έξι μήνες για καθοδήγηση και έχει περισσότερους από 200 υπαλλήλους και 2.000 καθοδηγητές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ