Πρίγκιπας Χάρι: Οι ιδιωτικές συναντήσεις με τη βασίλισσα Ελισάβετ

Ιδιωτικά τουλάχιστον δύο φορές συνάντησε τη γιαγιά του τη βασίλισσα Ελισάβετ ο πρίγκιπας Χάρι που βρέθηκε στη Βρετανία για την κηδεία του παππού του πρίγκιπα Φίλιππου την Κυριακή.

Σύμφωνα με τον καλό φίλο της Μέγκαν Μαρκλ, Όμιντ Σκόμπι, που ήταν και ο συγγραφέας της βιογραφία τους “Finding Freedom”, ο Δούκας του Σάσεξ συναντήθηκε με τη γιαγιά του μετά την άφιξή του στη Βρετανία για την κηδεία. Μάλιστα, ο Χάρι μίλησε στη βασίλισσα τουλάχιστον δύο φορές κατά την παραμονή του στην πατρίδα του, και αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Δούκας μίλησε με τη γιαγιά του αυτοπροσώπως μετά την εκρηκτική συνέντευξη στην Όπρα Γούινφρεϊ.

Μιλώντας στο Bazaar.com, ο Σκόμπι είπε: “Η αγάπη και ο σεβασμός του Χάρι για τη γιαγιά του θα είναι παντοτινά. Αυτό το ταξίδι ήταν για να τιμήσει τη ζωή του παππού του και να στηρίξει τη γιαγιά του και συγγενείς. Ήταν μία περίοδος που επικεντρώθηκε στην οικογένεια. Το Σάββατο έσπασε το παγόβουνο για μελλοντικές συζητήσεις αλλά εκκρεμή ζητήματα δεν αντιμετωπίστηκαν σε βάθος. Η οικογένεια έβαλε τα θέματά της στην άκρη για να επικεντρωθεί σε ό,τι είχε σημασία” σημείωσε ενώ επιβεβαίωσε ότι ο Χάρι διέμενε στο Φρόγκμορ Κότατζ στα εδάφη του Κάστρου Ουίνδσορ ενώ συναντήθηκε με αρκετά μέλη της οικογένειάς του, όπως με την πριγκίπισσα Ευγενία και είδε και τον νεογέννητο γιο της.

Παράλληλα, μετά την κηδεία του παππού του, είχε ιδιωτική συνάντηση με τον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο και τον αδελφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Ρεπόρτερ της MailOnline μετέδωσε ότι ο Κάρολος και ο Ουίλιαμ προτίμησαν να συναντήσουν μαζί τον Δούκα του Σάσεξ μέσα στους χώρους του Κάστρου ώστε να μην παραποιηθούν κανενός τα λόγια μετά.

Παντως, χθες, ο Χάρι φωτογραφήθηκε να επιστρέφει στο Μοντεσίτο από το Λονδίνο ώστε να είναι κοντά στην έγκυο σύζυγό του και τον γιο του, χάνοντας τα γενέθλια της γιαγιάς του που ούτως ή άλλως δεν τα γιόρτασε επίσημα αφού είναι σε περίοδο πένθους.

Λέγεται πως ο Χάρι πέταξε από το Λονδίνο στο Λος Άντζελες με πτήση της American Airlines και έφτασε στη 1.30 το μεσημέρι. Ο οδηγός ου τον μετέφερε από το ιδιωτικό τέρμιναλ του LAX, απ’ όπου αποχωρούν οι διάσημοι και Κροίσοι και εντοπίστηκε πάλι να φθάνει στην έπαυλή του στο Μοντεσίτο στις 4 το απόγευμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ