Που «χάθηκε» ο Σαρμπέλ – Τα «καρφιά» για την εμφάνισή του στη Eurovision

Το φαινόμενο Σαρμπέλ συστήθηκε στο ελληνικό κοινό το 2004 σε ηλικία μόλις 21 χρονών και για επτά χρόνια υπήρξε το χρυσό αγόρι της διασκέδασης και της δισκογραφίας. Με σκληρή δουλειά ο Σαρμπέλ έγινε περιζήτητος.

Το 2008 στο αποκορύφωμα της καριέρας του, ο τραγουδιστής μετακόμισε ξαφνικά στο Λονδίνο, όπου παντρεύτηκε την γυναίκα της ζωής του και ασχολείται με τη μουσική, το θέατρο και την αρχιτεκτονική.

«Δύο τρία χρόνια προτού χτυπήσει η κρίση στην Ελλάδα έβλεπα ότι στενεύουν τα πράγματα και επειδή σκέφτομαι λίγο πιο επιχειρηματικά, είπα να δω την κατάσταση και στον χώρο της αρχιτεκτονικής. Και υπήρχαν ευκαιρίες».

Η συμμετοχή του στη Eurovision του 2007 συνοδεύτηκε από ενδιαφέρον παρασκήνιο, το οποίο είχε αποκαλύψει ο ίδιος στην Espresso. «Δεν είχα μεγάλη στήριξη και όλοι περίμεναν ότι θα βγω τελευταίος. Όταν μπήκα στη δεκάδα μεταξύ 45 χωρών, αυτό δηλαδή που ήθελα, τους έκανε μεγάλη εντύπωση. Δεν σου κρύβω ότι αισθάνθηκα πως αν δεν είσαι γεννημένος στην Ελλάδα, δεν σε υποστηρίζουν 100% , όπως έγινε με την Καλομοίρα. Υποτιμούν λίγο τους Έλληνες που έρχονται από το εξωτερικό, παρόλο που εμείς αγαπάμε τη χώρα το ίδιο. Για τις κλίκες της πρωτεύουσας μιλάω».

Με θεατρικές εμφανίσεις στην Όπερα της Αγγλίας στο Royal Opera House και σε προγράμματα του BBC και του Channel 4, ο Σαρμπέλ απολαμβάνει την νέα του καριέρα και επισκέπτεται την Ελλάδα κυρίως τους θερινούς μήνες. Το μόνο θλιβερό γεγονός στη ζωή του ήταν ο χαμός του πατέρα του, που «έφυγε» τον περασμένο Δεκέμβριο.

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ